Ξεκάθαρος ο Φώτσης

Ξεκάθαρος ο Φώτσης

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποδείξει πως η βαριά ήττα στην Βαρκελώνη ήταν μία κακή παρένθεση, σύμφωνα με όσα είπε ο Αντώνης Φώτσης ενόψει του ματς στο ΟΑΚΑ με την Μπαρτσελόνα.

[ads]

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να μετρά 9-0 στα τελευταία ματς με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο σύμφωνα με τον Αντώνη Φώτση ουδείς στους «πράσινους» δεν κοιτά την προϊστορία, καθώς μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης:

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Παίζουμε απέναντι στην, ίσως, καλύτερη ομάδα του ομίλου. Είναι πολύ σημαντικό εντός έδρας, παιχνίδι για εμάς και πρέπει να φανούμε απόλυτα έτοιμοι και αντάξιοι. Στόχος μας είναι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Στη Βαρκελώνη χάσαμε πολύ εύκολα και με μεγάλη διαφορά. Δεν κάναμε απολύτως τίποτα από όλα αυτά που θέλαμε, από όλα όσα είχαμε σχεδιάσει. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτή που είχε παρουσιαστεί στον αγώνα του πρώτου γύρου».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Όσο περνάει ο καιρός είμαστε και καλύτεροι. “Δένουμε” περισσότερο και παρουσιάζουμε βελτίωση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλους τους τομείς. Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται σε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό κι εμείς θα πρέπει να στους σταματήσουμε και να παίξουμε το μπάσκετ μας».

Για το 9-0 της Μπαρτσελόνα απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Δεν κοιτάμε την προϊστορία. Δεν μας ενδιαφέρει. Σίγουρα, οι εννέα διαδοχικές ήττες μάς λένε κάτι, αλλά το σημαντικότερο για εμάς είναι η νίκη και το να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον αγώνα στη Βαρκελώνη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News