Ξύπνησε... αργά!

Ξύπνησε... αργά!

[ads]

Τραγικός ο Παναθηναϊκός σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αποφάσισε να παίξει μπάσκετ τα τελευταία 5 λεπτά, αλλά ήταν αργά (71-68).

[ads]

Tην τρίτη του ήττα σε τέσσερις αγώνες στην Euroleague γνώρισε ο Παναθηναϊκός στην Πολωνία, με τη Ζιελόνα Γκόρα να αποδεικνύεται… βουνό (“πράσινο βουνό” σημαίνει άλλωστε το όνομά της) για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς (71-68), η οποία πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου -μαζί με την πολωνική ομάδα και την Καρσίγιακα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ρυθμού στο μεγαλύτερο μέρος του σαρανταλέπτου, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τον τελευταίο λόγο. Όμως τόσο ο Δημήτρης Διαμαντίδης όσο και ο Σάσα Πάβλοβιτς αστόχησαν σε διαδοχικά σουτ τριών πόντων (στα τελευταία 9”), με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να οδηγήσουν την αναμέτρηση στο έξτρα πεντάλεπτο.

Τα στατιστικά των παικτών του Παναθηναϊκού

βνβνβννβ

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News