Η συγκίνηση του Δημήτρη
Ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρης, δήλωσε συγκινημένος από το γεγονός ότι το κλειστό της Λεωφόρου θα φέρει το όνομα του πατέρα του.
Συγκινημένος από την πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να δώσει στο κλειστό της Λεωφόρου το όνομα “Παύλος Γιαννακόπουλος”, δήλωσε ο γιος του, Δημήτρης, στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης με την Παρτίζαν.
“Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη που πήρε αυτή την πρωτοβουλία. Είναι μία κίνηση που κι ο πατέρας πιστεύω ότι θα την έχει χαρεί πάρα πολύ και πιστεύω ότι την αξίζει. Τα συναισθήματα είναι τα ίδια, ναι μεν ονομάζεται “Παύλος Γιαννακόπουλος” αλλά τα συναισθήματα είναι ίδια.
Όταν περνάς μπροστά από κάτι Παναθηναϊκό, δε νομίζω ότι αλλάζουν τα ονόματα. Νιώθω συγκίνηση και περηφάνεια. Γενικότερα για όλο το σύλλογο και ο,τι έχει γίνει 25 χρόνια”, υποστήριξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση και το «μήνυμα» μετά την ήττα από την Παρί
- Γιαννακόπουλος: Το «έξαλλο» σχόλιο για το φάουλ που δεν δόθηκε με Παρί
- Παναθηναϊκός: Τα χρήματα «χρυσάφι» που έχει πάρει και αυτά που διεκδικεί
- Μπενίτεθ: Οι δηλώσεις μετά την σπουδαία πρόκριση του Παναθηναϊκού
- ΛΗΣΤΕΙΑ στο ΟΑΚΑ: Το φάουλ στο τρίποντο του Χέιζ-Ντέιβις (vid-pic)