Οι βραβεύσεις και οι δηλώσεις

Οι βραβεύσεις και οι δηλώσεις

[ads]Διαβάστε τις δηλώσεις των κορυφαίων κατά τη σημερινή βράβευσή τους στο ΟΑΚΑ…

“Καλησπέρα. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Όλοι ξέρετε πως σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα πρέπει να βρίσκεστε δίπλα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Σας ευχαριστούμε πολύ”, τα λόγια του Διαμαντίδη.

ΦΩΤΣΗΣ: «Εμείς αυτά τα χούμε κάθε μέρα. Σε κάθε αγώνα είναι σα γιορτή. Δεν είναι κάτι διαφορετικό σήμερα. Όλοι μας ξέρετε πόσο αγαπάμε αυτήν την ομάδα, ανεξαρτήτως βραβεύσεων.Όλοι είμαστε εδώ για εσάς, όπως είστε εσείς για εμάς».

“Καλησπέρα… Για μενα είναι τεράστια τιμή να παίξω με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ πρόεδρε. Είστε πάντα στην καρδιά μου… Σας αγαπώ πολύ”, τα λόγια του Μποντιρόγκα.

ΑΛΒΕΡΤΗΣ “Θέλω να σας ευχαριστήσω ακόμα μια φορά μέσα από τα βάθυ της καρδιάς μου. Είναι μεγαλείο να ανήκουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Στις χαρές και στις λύπες μαζί…”

Στόγιαν Βράνκοβιτς: “Ευχαριστώ τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο. Σας αγαπώ! Κυριέ Παύλο ευχαριστώ πάρα πολύ…”

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr