Αταλαντα - Ολυμπιακος Live Streaming | Atalanta - Olympiacos

Αταλαντα - Ολυμπιακος Live Streaming

Αταλαντα – Ολυμπιακος Live Streaming

Αταλαντα – Ολυμπιακος Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για τη φάση των «32» του Europa League και τους διπλούς αγώνες με την Αταλάντα (22:00).

Atalanta – Olympiacos Live Streaming

Μετά τη δεύτερη θέση που πήραν στον όμιλο πίσω από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μία δύσκολη αποστολή μπροστά τους. Με αντίπαλο μία από τις καλύτερες ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά δεν υπάρχει κανένα εφησυχασμός στις τάξεις του.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-0), η οποία ήρθε από ένα γκολ του Γιαν Εμβιλά στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο, συνολικά δεν πείθουν το τελευταίο διάστημα με την απόδοσή τους και ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να… ανακατέψει την τράπουλα. Το μεγάλο ερώτημα για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι το κέντρο της άμυνας.

Όπως έχει πράξει και στο παρελθόν, σε αντίστοιχης σοβαρότητας και κρισιμότητας ματς, ο Μαρτίνς προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Αυτό όμως εξαρτάται από την κατάσταση του Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει ενσωματωθεί, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και έχει ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις. Όμως ο Μαρτίνς δεν έχει καταλήξει ακόμη αν θα του δώσει φανέλα βασικού, κάτι που θα κριθεί λίγες ώρες πριν από τη σέντρα.Super League Live Streaming

Αταλαντα – Ολυμπιακος Live Streaming

Αν παίξει ο Σισέ, θα πλαισιώσει τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο, ενώ θα… θυσιαστεί ένας εκ των Μαντί Καμαρά ή Μπουχαλάκη στα χαφ. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι γνωστές, αφού οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί θεωρούνται δεδομένοι, μαζί με τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Εμβιλά. Η μοναδική απουσία είναι του τραυματία Γκάρι Ροντρίγκες.

Η Αταλάντα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, όπου κατετάγη τρίτη πίσω από την πρώτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη δεύτερη Βιγαρεάλ. Το τελευταίο διάστημα εμφανίζει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αγνοώντας τη νίκη για πέντε ματς (0-3-2). Η πιο πρόσφατη εντοπίζεται στις 12 Ιανουαρίου με τη Βενέτσια για το Κύπελλο (2-0).

Πάντως στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα, έμεινε στο 1-1 με τη Γιουβέντους. Ήταν, όμως, πολύ καλύτερη και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο μάλιστα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Στο αγωνιστικό σκέλος, εκτός είναι οι ποιοτικοί επιθετικοί Ζαπάτα και Μίραντσουκ, ενώ αμφίβολος ο αμυντικός Παλομίνο.live streaming σουπερ λιγκα

 

Αταλαντα – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αταλαντα – Ολυμπιακος

Αταλαντα – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/17_2_2022_22_00_atalanta_olympiacos/47-1-0-25422

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News