Αστερας Τριπολης – Αρης Live Streaming | Asteras - Aris

Αστερας Τριπολης – Αρης Live Streaming

Αστερας Τριπολης – Αρης Live Streaming: Το παιχνίδι είναι κάτι σαν… τελικός για την είσοδο στα play offs. Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Άρη (17:15) σε ένα παιχνίδι που μπορεί να καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ποια από τις δύο ομάδες θα είναι στην εξάδα.

Asteras – Aris Live Streaming

Οι Αρκάδες επέστρεψαν στις νίκες στη διάρκεια της εβδομάδας, με τον εξ αναβολής αγώνα στη Λαμία, όπου νίκησαν με 2-0. Το αποτέλεσμα μάλιστα διαμορφώθηκε από πολύ νωρίς με γκολ των Μπαράλες στο 3’ και Ριέρα στο 37’.  Αυτό το αποτέλεσμα ήταν σημαντικό για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, αφού είχαν προηγηθεί δύο ήττες, εντός έδρας από τον Ιωνικό και εκτός από τον έδρας από τον Ατρόμητο.

«Ήταν σημαντικό το γεγονός πως κρατήσαμε τη συγκέντρωση μας και στα 95 λεπτά. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια στα οποία η απόδοση μας έπεφτε από ένα σημείο και μετά. Σήμερα καταφέραμε να κρατήσουμε τα καλά μας στοιχεία σε όλο το ματς. Αν θέλουμε να παίζουμε με τις μεγάλες ομάδες πρέπει να τις νικήσουμε κιόλας», είπε σε δηλώσεις του ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Άρης είχε τρία άσχημα αποτελέσματα, όπου συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό, αλλά επέστρεψε κι αυτός στις νίκες, κόντρα στον Ατρόμητο στη διάρκεια της εβδομάδας. Πλέον απέχει δύο βαθμούς από τον Αστέρα που είναι στην 6η θέση, αλλά έχει κι ένα παιχνίδι περισσότερο σε σχέση με τους Αρκάδες. Οι «κίτρινοι» έκαναν πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο, με πολλές ευκαιρίες εκτός από τα τρία γκολ.Super League Live Streaming

Αστερας Τριπολης – Αρης Live Streaming

Η νίκη στην Τρίπολη είναι μονόδρομος, ενώ ακολουθεί και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Βέβαια, η αφαίρεση πέντε βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Παρασκευής ανακατεύει αρκετά τα πράγματα στην βαθμολογία.

Σε δηλώσεις του εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα, ο Χερμάν Μπούργος είπε μεταξύ άλλων: «Είδαμε αρκετά πολλά πράγματα και διορθώσαμε μερικά από αυτά. Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα αυτό. Εμείς είμαστε εδώ για να μπούμε στα play off και νομίζω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».live streaming σουπερ λιγκα

Αστερας Τριπολης – Αρης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αστερας Τριπολης – Αρης

Αστερας Τριπολης – Αρης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/26_2_2022_17_15_asteras_tripolis_aris/47-1-0-25567

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News