ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Άρης – Παναθηναϊκός: Και τώρα παίζει για το «αν»…

Τελειωμένος και μαθηματικά από την διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου είναι πλέον ο Παναθηναϊκός. Αντιμετωπίζει τον Άρη στην Θεσσαλονίκη για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος (11/5, 19.30).

Aris – Panathinaikos Live Streaming

Να παίξει για την αξιοπρέπεια του είναι υποχρεωμένος ο Παναθηναϊκός μετά το «βατερλό»  στο ντέρμπι  με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο. Η άμεση απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι ήταν η λογική συνέπεια, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός είχε απανωτές αλλοπρόσαλλες επιλογές το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την εικόνα στα πλέι οφ.

Πέρα όμως από τα βασικά ότι πρέπει να παίξει για την υστεροφημία του, το τριφύλλι θέλει τη νίκη επί του Άρη και για το σενάριο που εκμεταλλευτεί πιθανή τιμωρία του. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή οι πράσινοι έχουν 52 βαθμούς και ο Άρης 59.Panathinaikos Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Η υπόθεση της πλαστογράφησης που απειλεί τους κίτρινους επιφέρει πιθανότατα -6 βαθμούς. Έτσι, αν θέλει ο Παναθηναϊκός να εκμεταλλευτεί αυτή τη πιθανότητα πρέπει να νικήσει για να ρίξει τη διαφορά κάτω από τους 6 βαθμούς. Αυτό το σενάριο πληρώνεται στο 3.70!

Σύμμαχος του τριφυλλιού στο παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» είναι και η πρόσφατη προϊστορία, καθώς στις δύο τελευταίες επισκέψεις εκεί οι πράσινοι μετρούν δύο νίκες με το ίδιο σκορ (0-1)! Αν επαναληφθεί αυτό το σκορ και ο Παναθηναϊκός φύγει με τη νίκη  0-1 από την Θεσσαλονίκη, αυτό έχει απόδοση 8.70!

Όσα είπε ο Βλάχος στους παίκτες, εκ μέρους Αλαφούζου:

«Όπως ήδη γνωρίζετε η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κύριο Μπόλονι και τον βοηθό του και για τις επόμενες έξι μέρες θα πορευτούμε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου.

Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια». 

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/8AyKMfsu

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News