Άρεσε, αλλά ναυάγησε, του Καντάρ στον Παναθηναϊκό

Άρεσε, αλλά ναυάγησε, του Καντάρ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να πλησιάζει στην απόκτηση του αριστεροπόδαρου στόπερ που έχει ζητήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο αυτός δύσκολα θα είναι ο Ταμάς Καντάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Ούγγρος διεθνής άρεσε στον Σέρβο τεχνικό καθώς διαθέτει όλα τα στοιχεία που ψάχνει (ηγετικότητα, όγκο, εμπειρία, ταχύτητα), ωστόσο η περίπτωσή του αποδείχτηκε αρκετά περίπλοκη.

Ο 31χρονος στόπερ παραχωρήθηκε τον Απρίλιο δανεικός από την Σαντόνγκ Λουνένγκ Ταϊσάν στην Τιεντζίν Τάιγκερ στην Κίνα μέχρι το τέλος του 2022, ενώ παράλληλα δεσμέυεται με συμβόλαιο με την Ταϊσάν ως το 2023.

Αν και ξεκίνησε ως βασικός το πρώτο διάστημα στην Τάιγκερ, τις τελευταίες αγωνιστικές έχει χάσει τη θέση του με αποτέλεσμα να “ψάχνεται”, ωστόσο τόσο το συμβόλαιό του (αγγίζει το 1 εκ. ευρώ), όσο και ότι “δεσμεύεται” με δύο ομάδες κάνει την υπόθεση πολύ δύσκολη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Ταϊσάν είχε δώσει 4 εκ. ευρώ στην Ντιναμό Κιέβου για να αποκτήσει τον υψηλόσωμο αμυντικό και συνεπώς δεν θα τον παραχωρούσε και εύκολα δωρεάν.

Ο Καντάρ έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- και σε Νιούκαστλ, Ρόντα, Χάντερσφιλντ και Λεχ Πόζναν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News