ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ Live Streaming | Apollon Smyrnis - Aek

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ Live Streaming

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming:

Ο Απόλλων υποδέχεται την ΑΕΚ στη Ριζούπολη (6/11, 19:30) με στόχο να πάρει βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της δύσκολης συνέχεια που τον περιμένει στη μάχη της παραμονής. Από την πλευρά της η «Ένωση», με δεδομένο ότι στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί νικών και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην κορυφή.

Apollon Smyrnis – Aek Live Streaming

Ο Απόλλων αναζητεί τον καλό του εαυτό και η αποστολή της ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη απέναντι στην ΑΕΚ. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», μετά τη βαριά ήττα (4-1) την περασμένη αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δέχθηκε την Τετάρτη νέα… σφαλιάρα στο Κύπελλο από την Κηφισιά.

Οι παίκτες του Φέστα προς έκπληξη αρκετών ηττήθηκαν με 1-0 και αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έφερε «γκρίνια», καθώς και στο πρωτάθλημα (13η θέση με 5 βαθμούς) δεν εμφανίζονται σημάδια βελτίωσης. Βασικό πρόβλημα για τον Φέστα αποτελεί η ανασταλτική λειτουργία και περιμένει από τους παίκτες του να σταματήσουν τα εύκολα λάθη.

Στην ΑΕΚ το κλίμα είναι άκρως αντίθετο. Η ικανοποίηση από τη νίκη κόντρα στον Άρη, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από την κόκκινη κάρτα που είδε ο Μήτογλου στο 70’, είναι έκδηλη. Η «Ένωση» βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής (-1) από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό και υπό τις οδηγίες του Αργύρη Γιαννίκη μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (Ατρόμητο, Βόλο, Αρη).super league Live Streaming

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming

«Χαίρομαι για τους παίκτες όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και γιατί έχουν το μέταλλο του νικητή. Μπορεί να αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες όταν μείναμε με 10 παίκτες, αλλά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντιδράσαμε. Πλέον κοιτάμε μπροστά…», τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ μετά τη δύσκολη νίκη απέναντι στον Άρη.

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Ριζούπολη είναι υπέρ της ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα η «Ένωση» από τη σεζόν 2017/18 μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις στο «σπίτι» του Απόλλων. Οι δύο από τις τρεις νίκες τελείωσαν Under 2,5 και Νο Goal (0-1, 0-2), ενώ πέρυσι η ΑΕΚ νίκησε με σκορ 4-3.Live Streaming σουπερ λιγκ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΕΚ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News