Άνετος και ωραίος ο Παναθηναϊκός, 4-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Άνετος και ωραίος ο Παναθηναϊκός, 4-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Ο Παναθηναϊκός U17 επικράτησε 1-4 του Απόλλωνα Σμύρνης στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος Super League για το 2023.

Εντυπωσιακή ήταν η Κ17 του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς που έδωσε για το 2023. Στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος Super League Κ17, οι Πράσινοι του Απόστολου Παπαβασιλείου κυριάρχησαν του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο Πανοράματος Φυλής επικρατώντας με 1-4.

Το Τριφύλλι άνοιξε το σκορ στο 4′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Μπρέγκου) του Ρομάνο. Γρήγορα ήρθε και το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού.

Στο 11′ ο Μπρέγκου έκανε κάθετη για τον Τσατάλι, ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ απ’ τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά ο Γεωργουλάκης που ακολούθησε τη φάση πήρε το ριμπάουντ πετυχαίνοντας το 0-2.

Στα μισά του ημιχρόνου οι Πράσινοι έφτασαν στην επίτευξη ενός τρίτου τέρματος. Ο Μπρέγκου έκανε θαυμάσια ατομική προσπάθεια και σούταρε από πλάγια θέση στη μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 0-3.

Ο Απόλλων μείωσε (1-3) στο φινάλε του ημιχρόνου (45′) με εκτέλεση πέναλτι του Λιοπύρη και το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 79′ με τον Κορρέ, ο οποίος έπειτα από ωραία μπαλιά του Λιναρδάκη, βγήκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα και με εξαιρετικό διαγώνιο πλασέ σκόραρε το τέταρτο γκολ του Παναθηναϊκού.

Απόλλων: Ντρόζνι, Λουμάκης, Καραδήμος, Πλουμπί, Δημογιάννης, Πιτσιρίκος, Λινάρδος, Ορφανός, Λιοπύρης, Γέρος, Τσουλκάι.

Παναθηναϊκός: Ζώγας, Καρούζος (69′ Κορρές), Μακρυγιάννης, Λιναρδάκης, Καλοσκάμης, Μπεβάρδος, Γεωργουλάκης (46′ Σώκος), Σιάκκας (77′ Μερκούρης), Τσατάλι, Μπρέγκου (46′ Πόθας), Ρομάνο (82′ Πατέρας).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News