Ανατροπή για Κλέϊνχέισλερ: Τότε κάνει ντεμπούτο

Παναθηναϊκός: Ο Κλεϊνχέισλερ ξεχώρισε τον Πούσκας

Ο Λάζλο Κλέϊνχέισλερ υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη Πέμπτη.

Την Παρασκευή ο Ούγγρος έκανε την πρώτη του προπόνηση με το Τριφύλλι ενώ χθες Σάββατο η ομάδα γυμνάστηκε χαλαρά (όπως κάνει πάντα μία μέρα πριν τον αγώνα) και στη συνέχεια ταξίδεψε για τα Γιάννενα.

Στη συνέχεια, ο κεντρικός μέσος των Πρασίνων έμεινε εκτός αποστολής από την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ καθώς ο Σέρβος προπονητής θέλει να του δώσει κάποιες προπονήσεις ακόμα όπως έκανε και με τον Πούχατς.

Και εδώ έρχεται η ανατροπή σχετικά με το ντεμπούτο του παίκτη με την πράσινη φανέλα.

Αρχικά, σας είχαμε ενημερώσει ότι το πιθανότερο σενάριο ήταν ο Ούγγρος να βρεθεί στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη για το Κύπελλο.

Όμως οι Πράσινοι θα μεταβούν κατευθείαν μετά το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες στη Θεσσαλονίκη οδικώς και δεν θα γυρίσουν στην Αθήνα.

Έτσι, αποφασίστηκε ο Κλέϊνχέισλερ να συνεχίσει τις προπονήσεις στην Αθήνα με σκοπό να εγκλιματιστεί με τους νέους συμπαίκτες του ακόμα περισσότερο μετά την επιστροφή της αποστολής από την Θεσσαλονίκη και όχι να ταξιδέψει μόνος του την ίδια στιγμή που δεν έχει και προπονήσεις στα πόδια του.

Τέλος, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Κλέϊνχέισλερ να είναι στην αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ την άλλη Κυριακή και ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Τρίποντο «ΠΑΣ-Η» θυσία – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός στη 18η αγωνιστική της Super League

Μπορεί το αήττητο να έσπασε για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όμως με δεδομένο ότι οι «πράσινοι» οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος θέλουν να «απαντήσουν» με νίκη στην έδρα του ΠΑΣ (20:30, 15/01).

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα τα τελευταία χρόνια τους «πράσινους» στους Ζωσιμάδες και το παιχνίδι στα Ιωάννινα θα κριθεί εκ νέου στις λεπτομέρειες.  Η ποιότητα του Παναθηναϊκού και η δίψα του για να διατηρήσει τους ανταγωνιστές του σε διαφορά ασφαλείας είναι αδιαμφισβήτητη.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς είναι ικανοί να απαντήσουν με «τρίποντο» και να σπάσουν την αρνητική παράδοση. Υπενθυμίζουμε ότι το «τριφύλλι» έχει να πανηγυρίσει νίκη από το 2016 στα Ιωάννινα. Άλλωστε, ταξιδεύουν εκεί με ψυχολογία έπειτα από το άνετο πέρασμα από τον Βόλο για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας (2-0).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί από τo CosmoteSport 1HD.

Κλεϊνχέισλερ: «Μεγάλη πρόκληση ο Παναθηναϊκός»

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε ότι του αρέσει να παίζει τόσο στον άξονα όσο και στα πλάγια ενώ τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει πολλούς τίτλους με το τριφύλλι.

Για ποιον λόγο διάλεξες τον Παναθηναϊκό: «Μίλησα με τον μάνατζερ μου, με την οικογένεια μου και όλοι υποστήριξαν την επιλογή μου. Είδαμε τα πάντα για τον σύλλογο και τους φιλάθλους και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Όσιγιεκ γι΄ αυτά τα τέσσερα χρόνια. Εμαθα πολλά εκεί. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της που με υποστήριξαν. Για την καριέρα μου αυτή είναι μια νέα πρόκληση, είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι΄ αυτό και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τους συμπαίκτες μου».

Μίλησες με κάποιον για να αντλήσεις πληροφορίες για τη νέα σου ομάδα: «Για να είμαι ειλικρινής παρακολουθώ τους μεγάλους συλλόγους και αυτό κάνω και με τον Παναθηναϊκό. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον να έρθω εδώ, ξεκίνησα να βλέπω highlights των αγώνων στο Youtube και την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι και θέλω να το ζήσω το συντομότερο δυνατό».

Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου αγωνιστικά: «Δεν έχει σημασία για μένα σε ποια θέση παίζω. Ας πούμε ότι η προτιμότερη θέση είναι στα άκρα αλλά και στον άξονα. Αλλά το σημαντικό είναι πού θέλει ο προπονητής να παίξω. Μου αρέσει όταν έχω την μπάλα να συγκλίνω και να σουτάρω εάν βρίσκω ανοιχτό χώρο. Μου αρέσει να μάχομαι. Δυνατό μου στοιχείο είναι η νοοτροπία. Επίσης μου αρέσει η κατοχή μπάλας».

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος με τον Παναθηναϊκό: «Ήμουν ένα χρόνο στην Μπουντεσλίγκα. Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού εκεί και είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Τώρα ήρθα εδώ και το σημαντικό στην καριέρα μου ήταν να παίξω σε μεγάλο σύλλογο. Στόχος μου είναι να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ. Στην καριέρα μου δεν κέρδισα πολλούς τίτλους και τώρα με αυτό το σύλλογο θέλω να κερδίσω τίτλους και στόχους».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News