Ανανέωση Κουρμπέλη: Η απόφαση του Γιοβάνοβιτς
Παναθηναϊκός: Μετά το τέλος των μεταγραφών, ο Οκτώβριος θα είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για το Τριφύλλι όσον αφορά τις ανανεώσεις.
Oι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τρέξουν όλες τις υποθέσεις και να τις ολοκληρώσουν με επιτυχία μέχρι τον Νοέμβριο.
Τα συμβόλαια τα οποία λήγουν είναι αυτά των Αϊτόρ, Κουρμπέλη, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Πούγγουρα και Σάρλια με τα πρώτα 4 να καίνε αυτή την στιγμή τον Σύλλογο.
Και μπορεί όλοι να ασχολούνται με την υπόθεση του Αϊτόρ ( και δικαίως) όμως κομβική είναι και η παρουσία του Κουρμπέλη.
Ήδη ο Έλληνας μέσος έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του και παίζει συνεχόμενα ματς με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδος.
Επιπροσθέτως έχει κομβικό ρόλο στα αποδυτήρια και ο Γιοβάνοβιτς τον θέλει στο Κορωπί και τα επόμενα χρόνια.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι και ο αρχηγός θέλει να μείνει στο Τριφύλλι καθώς αγαπάει την ομάδα και σύντομα θα κλείσει τα 6 χρόνια παρουσίας σε αυτήν.
Παναθηναϊκός: Το ευνοϊκό πρόγραμμα και ο μεγάλος στόχος
Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σε μία πολύ κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος.
Οι Πράσινοι έχουν κάνει το 6/6 και στόχος τους είναι να πάνε μέχρι την διακοπή με τις λιγότερες δυνατές απώλειες βαθμών.
Το πρόγραμμα είναι αρκετά ευνοϊκό για το Τριφύλλι καθώς μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος έχει να αντιμετωπίσει τον Αστέρα εντός έδρας, την Λαμία εκτός έδρας, στη συνέχεια υποδέχεται τον Άρη, πάει στον Βόλο, υποδέχεται τον Ολυμπιακό και πάει στην διακοπή του ενός μήνα μετά από το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Βλέπουμε ότι αν οι Πράσινοι συνεχίσουν να είναι σταθεροί και σοβαροί μπορούν να τελειώσουν τον πρώτο γύρο με απόσταση από τους ανταγωνιστές τους και αυτός φυσικά είναι ο μεγάλος στόχος όλων στην ομάδα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Στην οκτάδα των ξένων ο Όσμαν – Ποιος έμεινε εκτός
- Τι γράφουν στην Τσεχία για τον τερματοφύλακα που θέλει ο Παναθηναϊκός
- Σενάριο για Παναθηναϊκό και Βάβρο - Το παρελθόν με Νίστρουπ και τα 19,25 εκατ.
- Γιαννακόπουλος: "Όλοι μιλάνε ανοικτά. Ή βάλτε πρόστιμο σε όλους μας ή κοιτάξτε σοβαρά το ζήτημα"
- Ρεπορτάζ Κοτζιά για Παναθηναϊκό και Βαλαντσιούνας - Το πλάνο με Λεσόρ και Μήτογλου