Ανακοινώνει ακόμη δύο παίκτες ο Παναθηναϊκός!

Βόβορας: «Αυτά θέλει ο Ρικ Πιτίνο...»

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό τη φροντ λάιν του, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Άαρον Ουάιτ.

Ωστόσο, τις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες, αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις.

Οριστική συμφωνία με Κασελάκη

Πολύ κοντά σε μια ακόμη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του, είναι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Ενισχύοντας παράλληλα και το ήδη σημαντικό Ελληνικό στοιχείο στο έμψυχο δυναμικό των Πρωταθλητών.

Το «τριφύλλι» έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Λεωνίδα Κασελάκη και αυτή τη στιγμή φαίνεται να απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις, προκειμένου ο 30χρονος φόργουορντ να γίνει «πράσινος»!

Ανακοινώνει ακόμη δύο παίκτες ο Παναθηναϊκός!

Τη σεζόν που μας πέρασε και υπήρξε η απότομη διακοπή λόγω πανδημίας, είχε στο Eurocup σε 16 συμμετοχές 8.1 πόντους μέσο όρο, 2.4 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 20:52 λεπτά χρόνου συμμετοχής. Ενώ στην Basket League ο μέχρι πρότινος παίκτης του Προμηθέα είχε 8 πόντους και 4.2 ριμπάουντ.

Και ο γκαρντ στα… πράσινα – Φαβορί ο Τζάκσον

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ βρίσκεται η περίπτωση του Πιερ Τζάκσον, για τη θέση του γκαρντ. Μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Λαπροβίτολα, οι «πράσινοι» κοιτούν παίκτη από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Πιερ Τζάκσον έχει τα στοιχεία που αρέσουν στον Γιώργο Βόβορα, με τον παίκτη να έχει μια μικρή εμπειρία από την Ευρώπη καθώς έχει αγωνιστεί σε Φενέρμπαχτσε (2014), Τσεντεβίτα (2016) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (2017/18).

Ο Τζάκσον, όπως προαναφέρθηκε αρέσει στο Γιώργο Βόβορα, ωστόσο μην αποκλείσουμε να υπάρξει… έκπληξη της τελευταίας στιγμής!

Ανακοινώνει ακόμη δύο παίκτες ο Παναθηναϊκός!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News