Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός Live Streaming

Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός Live Streaming

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Ολυμπιακός μένει στη Γερμανία και αντιμετωπίζει την Άλμπα (21:00, Novasports2), σε ένα ματς που κρύβει αρκετές δυσκολίες για τους «ερυθρόλευκους».

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός Live Streaming: Μετά την ήττα από την Μπάγερν (85-82), ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τα φετινά του ταξίδια στη Γερμανία, αφού αντιμετωπίζει την Άλμπα (21:00, Novasports 2), σε ένα ματς που κρύβει αρκετές δυσκολίες για την ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα.

Το σύνολο του Άιτο Ρενέσες μετρά δύο σερί νίκες (με Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ και Ερυθρό Αστέρα εντός) και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έστω και αν μετρά αρκετές απουσίες (εκτός οι Πέιτον Σίβα, Τάιλερ Κάβανο, Στέφαν Πένο και Γιόχαν Τίεμαν).

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* (Εγγραφή)

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να ανέβει βαθμολογικά, με τον Κεμζούρα να αναφέρει σχετικά με το ματς: «Θα πρέπει είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα, ειδικά στο μαρκάρισμα των σουτέρ της, όπως οι Έρικσον και Γκιεντράιτις.

Τα γκαρντ τους είναι δημιουργικά και εμείς πρέπει να σταματήσουμε την δημιουργικότητά τους. Θα πρέπει να τους αναγκάσουμε να παίξουν περισσότερο πέντε εναντίον πέντε».

Από την μεριά του, ο Όγκουστιν Ρούμπιτ τόνισε: «Η Άλμπα είναι σκληρή ομάδα και πολύ επιθετική. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ακριβείς στις αποφάσεις μας στην επίθεση, να προστατεύσουμε την μπάλα και να περιορίσουμε το τρανσίστιον παιχνίδι τους. Αν παίξουμε με το δικό μας στυλ, θα τα καταφέρουμε».

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Μίλιγια Βοίνοβιτς και Μισέλ Ρόσι.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Euroleague:

21/11

20:00 Ζαλγκίρις – Ερυθρός Αστέρας
21:00 Άλμπα – Ολυμπιακός
21:45 Αρμάνι – Εφές
22:00 Βαλένθια – Χίμκι

22/11
21:30 Μπάγερν – Παναθηναικός
21:45 Βιλερμπάν – Φενέρμπαχτσε
22:00 Μπασκόνια – Ζενίτ
22:00 Ρεάλ – ΤΣΣΚΑ
22:00 Μπαρτσελόνα – Μακάμπι

Ολυμπιακός: Το χειρότερο ξεκίνημα της δεκαπενταετίας στην Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει άσχημα την φετινή Ευρωλίγκα, με τους Πειραιώτες να κάνουν την 2η χειρότερη εκκίνηση της ιστορίας τους στην Ευρωλίγκα και την χειρότερη τα τελευταία 15 χρόνια!

Λινκς για το ματς…

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* (Εγγραφή)

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-2.html

http://trgoalstv1.me/stream12.html

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News