Αλ Ντουχαιλ - Παναθηναικος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (14/7)

Αλ Ντουχαιλ - Παναθηναικος Live Streaming

Αλ Ντουχαιλ – Παναθηναικος | Al Duhail – Panathinaikos Live Streaming: Σε εξέλιξη είναι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στο Τίρολο της Αυστρία. Οι «πράσινοι» στο δεύτερο φιλικό της Preseason θα αντιμετωπίσουν την Αλ Ντουαχαΐλ (Πέμπτη, 20:00) από το Κατάρ με στόχο να βγάλουν πάνω στο χορτάρι τα πρώτα δείγματα γραφής για τη νέα αγωνιστική

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «χτίζει» τον νέο Παναθηναϊκό κι έχει στο βάθος του μυαλού του τον πρώτο επίσημο αγώνα στα προκριματικά του Conference League. Ο Σέρβος προπονητής βλέπει αργά αλλά σταθερά τα νέα πρόσωπα στο ροστερ του να αυξάνονται και υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο Ισλανδός στόπερ ο Χόρτνουρ Μάγκνουσον. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός προορίζεται για παρτενέρ του Σένκεφελντ και αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό που άφησε ο Βέλεθ.

Παράλληλα ο Γιοβάνοβιτς αναμένει ακόμα σημαντικές προσθήκες κι αυτό που τον καίει περισσότερο είναι η απόκτηση του βασικού σέντερ φορ. Ο Φεντερίκο Μακέντα αποδεσμεύτηκε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανκαραγκουτσου. Τη δεδομένη χρονική στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν μόλις δύο κλασικοί επιθετικοί, οι Ιωαννίδης και Καμπετσής.

Εκτός του Ιταλού φορ, από το περυσινό ρόστερ του «τριφυλλιού» έχουν αποχωρήσει οι Βιγιαφάνες, Βέλεθ, Γκατσίνοβιτς, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, Χατζηθεοδωρίδης, Μαουρίσιο.Κύπελλο Ελλάδας Live Streaming

Αλ Ντουχαιλ – Παναθηναικος Live Streaming: Πρόωρη ανανέωση με Αϊτόρ

Οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού από την Αυστρία και το κείμενο αναφέρει πως το ραντεβού θα γίνει μέχρι τις 22 Ιουλίου. Η διοίκηση των «πράσινων» θέλει να… τελειώσει γρήγορα την υπόθεση και μένει να φανεί αν θα υπάρξει θετική κατάληξη στο ζήτημα.live streaming

Θετικό το πρώτο δείγμα, ανέτοιμοι οι Καταριανοί

Πάντως, το πρώτο δείγμα γραφής ήταν ενθαρρυντικό για το «τριφύλλι», αφού στο φιλικό με την Γουότφορντ (0-0) εμφάνισαν κατά διαστήματα καλή εικόνα. Μάλιστα, οι παίκτες του Ιβαν  Γιοβάνοβιτς έδειξαν με το καλημέρα ότι θα στηριχθούν στο αγαπημένο πλάνο του προπονητή τους που εμπεριέχει κατοχή μπάλας, πίεση ψηλά, διαρκή κίνηση με και χωρίς την μπάλα στα πόδια και αμυντική ομοιογένεια.

Η Αλ Ντουαχαΐλ (Πέμπτη, 20:00) βρίσκεται επίσης σε στάδιο προετοιμασία και οι επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Κατάρ ξεκινούν αρχές Αυγούστου. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού βρίσκεται από τον περασμένο Μάρτιο υπό τις οδηγίες του Ερνάν Κρέσπο και την περασμένη σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος. Οι Καταριανοί σε πρόσφατο φιλικό που έδωσαν ξεμούδιασαν με εύκολη επικράτηση (6-1) απέναντι στην αυστριακής Ιμστ, όμάδα γ’ κατηγορίας.

Αλ Ντουχαιλ – Παναθηναικος Live Streaming: Βέλη Αλαφούζου

Ο Τάκης Μπαλτάκος, με ανακοίνωση του, λίγο πριν από την έναρξη του συμβουλίου της Super League πρότεινε τον Άγγλο Στέφεν Μπένετ, για αντικαταστάτη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Η ενέργεια αυτή του προέδρου της ΕΠΟ προκάλεσε εντάσεις στο ΔΣ του Συνεταιρισμού που ακολούθησε χρονικά.

«Είναι δυνατόν να δεχόμαστε ένα καπέλο από την ΕΠΟ; Λίγα λεπτά πριν το συμβούλιο; Εμείς θα πούμε τι θα γίνει και κανείς άλλος».

Από εκεί και πέρα, στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ προσέφυγαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για τις ποινές που τους επιβλήθηκαν για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας έχει επιβάλλει στον Παναθηναϊκό πρόστιμο 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο αγωνιστικές και στον ΠΑΟΚ χρηματική ποινή συνολικού ύψους 75.000 ευρώ και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις αγωνιστικές.

Να σημειωθεί ότι οι τρεις αγωνιστικές του ΠΑΟΚ αφορούν την πέτρα που είχε τραυματίσει τον Αϊτόρ στον πανηγυρισμό του (μία αγωνιστική) και τα υπόλοιπα επεισόδια (δύο αγωνιστικές).

Τα… δωμάτια της Αυστρίας

Το δωμάτιο σε μια ομάδα αποτελεί ιδιαίτερη και ξεχωριστή ιστορία. Εκεί οι παίκτες ξεκουράζονται, περνούν στιγμές χαλάρωσης και αφήνουν για λίγο στην άκρη το ποδόσφαιρο. Βέβαια, υπάρχουν και τα δωμάτια για τους «κολλημένους», όπου το ποδόσφαιρο αποτελεί αντικείμενο συζήτησης όλη μέρα, κάθε μέρα…

Ο Τσέριν με τον Γκάνεα, μοιράζονται για παράδειγμα ο ίδιο δωμάτιο, έχοντας ενταχθεί σε παρόμοιο χρόνο στο τριφύλλι, οι δύο Αργεντίνοι, Παλάσιος και Σάντσες είναι μαζί, όπως και οι Ισπανοί Χουάνκαρ και Πέρεθ, ενώ όλοι οι Ελληνες παίκτες έχουν φτιάξει δίδυμα, με εξαίρεση τον 21χρονο Ηλία Ηλιάδη, που είναι μαζί με τον Σένκεφελντ. 

Ο Αλεξανδρόπουλος συγκατοικεί με τον Διούδη, ο Κουρμπέλης με τον Κώτσιρα, ο Ιωαννίδης με τον Πούγγουρα, ο Βαγιαννίδης με τον Χριστογεώργο, ο Καμπετσής με τον Ξενόπουλο,  ο Σιδεράς με τον Κρυπαράκο και ο Φρόκου με τον Σαρδέλη. 

Το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Χόρντουρ Μάγκνουσον, μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Αϊτόρ είναι δίδυμο με τον Σάρλια, ο Λοντίγκιν με τον Αγιούμπ και, τέλος, ο Καρλίτος με τον Σαβιέρ.

 

Αλ Ντουχαιλ – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες με ένα κλικ ζωντανά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News