«Άκυρο» Καρυπίδη σε Μαρινάκη για φιλικό!

«Άκυρο» Καρυπίδη σε Μαρινάκη για φιλικό!

«Άκυρο» στην Νότιγχαμ Φόρεστ αναφορικά με την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κατά την διάρκεια της διακοπής λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου, φαίνεται πως έριξε ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Ο Άρης βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου για την τέλεση μιας σπουδαίας φιλικής αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, φαίνεται πως αποφάσισε αιφνιδιαστικά να «κόψει» αυτό το ενδεχόμενο και να ακυρώσει κάθε σκέψη να φέρει την ομάδα της Premier League στην Θεσσαλονίκη.

Με δεδομένο ότι ο Άρης έχει κλείσει ήδη ένα φιλικό στην έδρα του με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα, οι κιτρινόμαυροι στρέφονται πλέον σε άλλες λύσεις και ψάχνουν άλλον αντίπαλο για φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την επανεκκίνηση της Super League, σε μία εξέλιξη ανοιχτή για πολλές ερμηνείες, αφού είναι γνωστές οι φιλικές σχέσεις της διοίκησης του Άρη με την ιδιοκτησία της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News