ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ανάγκη για την ΑΕΚ, τελειώνει με την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ!

Με ντέρμπι δικεφάλων επιστρέφει στη δράση η ελληνική Σούπερ Λίγκα. Έτσι, η ΑΕΚ έχει μέσω των πλέι οφ την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο πριν τις γιορτές του Πάσχα.

AEK – PAOK Live Streaming

Να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί 14 παιχνιδιών που μετράει με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ χωρίς νίκη θέλει η ΑΕΚ. Ταυτόχρονα η Ένωση βρίσκεται πλέον υπό πίεση. Αυτό καθώς βρισκόμαστε τέσσερις στροφές πριν το φινάλε και το +4 από την 5η θέση δεν κλειδώνει ακόμα το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όπως και να έχει οι κιτρινόμαυροι έχουν επικεντρώσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Παράλληλα, υπάρχει και η πίστη ότι ήρθε η στιγμή για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Το σενάριο νίκης της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ έχει απόδοση 2.65. Η Ένωση στο πρωτάθλημα προέρχεται  από την ήττα στο «Καραϊσκάκης» με σκορ 2-0.Παναθηναϊκός Νέα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος στην βαθμολογία από κοινού με τον Άρη με 58 πόντους, πράγμα που σημαίνει ότι με νίκη ενδέχεται να κλειδώσει από τώρα την ευρωπαϊκή συμμετοχή. Επιπρόσθετα ο δικέφαλος του Βορρά δεν έχει χάσει στις 5 τελευταίες επισκέψεις του στην έδρα της ΑΕΚ για πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ είναι η πρόσφατη η νίκη με το φάουλ του Μουργκ. Αν ο ΠΑΟΚ περάσει νικηφόρα από το Στάδιο δίνει 2.65!

Βέβαια οι τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες στα ντέρμπι πρωταθλήματος ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ δείχνουν μία τάση, που αν επαναληφθεί πληρώνει με το αξιοσέβαστο 3.15. Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/kRzBgQad

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News