ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming | AEK – PAOK

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» μονοπωλεί το ενδιαφέρον στους επαναληπτικούς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00). Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, αλλά και την αναβολή λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδας», ήρθε η ώρα για τις δύο ομάδες να αναμετρηθούν στο ΟΑΚΑ.

AEK – PAOK Live Streaming

Στο πρώτο παιχνίδι, η ΑΕΚ είχε πολύ καλή εικόνα. Οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη έκαναν καλή εμφάνιση και αν κάποια ομάδα δικαιούταν να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αυτή θα ήταν η Ένωση. Ωστόσο δεν ήταν εύστοχη στην τελική προσπάθεια και το 0-0 παρέμεινε.

Στο διάστημα που μεσολάβησε είχε μερικά άσχημα αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε από τον Βόλο (1-2) και τον Άρη (1-2). Ενώ τελευταία νίκησε με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο ματς με την «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν βελτιωμένη, χωρίς πάντως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Έλληνας προπονητής έχει αρκετά προβλήματα, που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα. Σίγουρα εκτός αποστολής είναι ο Μάνταλος, ο οποίος έχει θλάση και θα απουσιάσει. Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Όγκνιεν Βράνιες έχουν ενοχλήσεις και είναι στα «πιτς», ενώ θα λείψει και ο τιμωρημένος Μοχαμάντι. Αντίθετα επιστρέφουν οι Σιμόες και Τζαβέλλας που εξέτισαν τις ποινές τους.Super League Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ έρχεται στην Αθήνα για το παιχνίδι με πολύ καλή ψυχολογία. Στο τελευταίο ματς επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή, παρά το γεγονός ότι δεν είχε και πολύ καλή εικόνα. Το τελευταίο διάστημα έχει αρκετά καλά αποτελέσματα και μετράει συνεχόμενες νίκες. Εξαίρεση αποτελούν το 0-0 με την ΑΕΚ για το Κύπελλο και το 1-1 με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Και τα δύο στην Τούμπα.

Τώρα θα πρέπει να κυνηγήσει το γκολ για να διεκδικήσει την πρόκριση, αλλά τουλάχιστον ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει σημαντικά προβλήματα. Εκτός από τις δεδομένες και μακροχρόνιες απουσίες, που είναι οι Ε Καντουρί και Ολιβέιρα, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Πάντως ο πρώτος έχει μπει ήδη στις προπονήσεις, αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής και ειδικά σε ένα παιχνίδι όπως αυτό στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος στα 9 τελευταία! Στο διάστημα αυτό μετράει πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα σε τέσσερις περιπτώσεις.Live Streaming σουπερ λιγκα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/9_2_2022_20_00_aek_paok/47-1-0-25306

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News