ΑΕΚ - ΟΦΗ Live Streaming | AEK - OFI Live Streaming

ΑΕΚ - ΟΦΗ Live Streaming

ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming

ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming:

ΑΕΚ και ΟΦΗ διασταυρώνου τα ξίφη τους απόψε στο ΟΑΚΑ (19:30), για την 15η αγωνιστική της Super League. Πρόκειται γι’ ένα ματς που κρύβει αρκετούς κινδύνους για τους γηπεδούχους.

AEK – OFI Live Streaming

Η «Ένωση» φιλοδοξεί να κλείσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με νίκη. Προκειμένου να μην απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ συμπλήρωσε 4 ματς αήττητη (3-1-0) και την περασμένη βδομάδα επικράτησε 1-0 του Ιωνικού με γκολ του Μάνταλου. Το ζητούμενο για τους γηπεδούχους είναι να αποφύγουν τις «παγίδες» των Κρητικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ από το 2008 αγνοεί τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος πριν από τα Χριστούγεννα!

Ο Αργύρης Γιαννίκης είδες τους παίκτες να παράγουν αρκετές ευκαιρίες στη Νίκαια και στάθηκε στο ότι η ομάδα του διατήρησε για 3ο σερί ματς το «μηδέν» στην άμυνα: «Το θετικό είναι ότι βγάλαμε ευκαιρίες. Όμως μελλοντικό θα πρέπει να βγάλουμε το πνεύμα του… killer για να τελειώνουμε τα παιχνίδια πιο γρήγορα. Εφόσον έχουμε αυτές τις ευκαιρίες, για να μην έχουμε θέμα στο τέλος του παιχνιδιού. Μαζί με το Κύπελλο είναι το τέταρτο ματς χωρίς να δεχθούμε γκολ. Είναι σημαντική η ισορροπία. Δουλεύουμε καθημερινά γι’ αυτό και βλέπουμε μία βελτίωση».Super League Live Streaming

ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming

Ο ΟΦΗ είναι μια από τις πιο σκληρές ομάδες του πρωταθλήματος. Η βαθμολογική του συγκομιδή (6ος με 19 βαθμούς και μόλις 2 ήττες) αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Οι Κρητικοί στα δύο τελευταία τους ματς με Ολυμπιακό (1-3) και Άρη (1-1) είναι χωρίς «τρίποντο» και δεν θέλουν να τριτώσει το κακό.

Ο Νίκος Νιόπλιας, μετά το 1-1 με τον Άρη, υποστήριξε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Μας αφήνει στεναχωρημένους αυτό το αποτέλεσμα. Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και αν κοιτάξουμε ποιος ήταν ο αντίπαλος, ήταν από τα καλύτερά μας παιχνίδια».

Υπενθυμίζουμε ότι το ματς του πρώτου γύρου ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΑΕΚ στο Ηράκλειο έγινε θρίλερ. Η «Ένωση» προηγήθηκε με 3-0, ωστόσο από το 78’ και μετά δέχτηκε 3 γκολ για το τελικό 3-3.

Live Streaming σουπερ λιγκα

ΑΕΚ – ΟΦΗ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΟΦΗ

ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News