ΑΕΚ - Μπασακσεχίρ Live Streaming

ΑΕΚ - Μπασακσεχίρ Live Streaming

ΑΕΚ – Μπασακσεχίρ Live Streaming

  • 31/7/2019 – 20:30
  • ΟΑΚΑ
  • Novasports 1

Σαν να είναι επίσημο… αντιμετωπίζουν στην ΑΕΚ το αποψινό φιλικό παιχνίδι της με την Μπασακσεχίρ… 

Μπορεί να είναι φιλικός αλλά η σημασία του είναι μεγάλη. Έτσι αυτόματα ο αποψινός αγώνας με την Μπασακσεχίρ για την ΑΕΚ ανάγεται σε κάτι περισσότερο σημαντικό.

Λογικό… Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι πριν το πρώτο επίσημο ματς, αυτό για τα προκριματικά του Europa League, έτσι αποτελεί μια πρόβα τζενεράλε για την νέα ΑΕΚ του Καρντόσο.

Την ίδια στιγμή είναι και η πρώτη ευκαιρία για τους οπαδούς ομάδας να δουν από κοντά την ομάδα τους καθώς υπάρχει η τιμωρία από τα περσινά ματς με τον Άγιαξ.

[the_ad id=”309153″]

ΑΕΚ – Μπασακσεχίρ Live Streaming

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν αρχίζει στο βασικό σχήμα στο τελευταίο τεστ της «Ένωσης».

Με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης και χωρίς τους Νέλσον Ολιβέιρα και Μάρκο Λιβάγια παρατάσσεται η ΑΕΚ στο τελευταίο της φιλικό πριν τα παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο απέναντι στη δευτεραθλήτρια Τουρκίας και αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League, Μπασακσεχίρ, παρατάσσει την «Ένωση» με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τους Βράνιες και Τσιγκρίνσκι στόπερ, τον Λόπες (αντί του Χουλτ) στο αριστερό και τον Παουλίνιο στο δεξί άκρο της άμυνας. Σιμόες και Σιμάο θα είναι το δίδυμο στα κεντρικά χαφ, ενώ οι Βέρντε, Μάνταλος και Ζεράλδες θα κινούνται μπροστά τους και πίσω από τον Κλωναρίδη που θα είναι σέντερ φορ.

[the_ad id=”309112″]

ΑΕΚ – Μπασακσεχίρ Live Streaming

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, ανέλυσε ποια είναι για την ΑΕΚ τα αποτελέσματα της πρόκρισης του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ανάρτησή του

«Δύο αυτόματες συνέπειες έχει για την ΑΕΚ η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Πλζεν. Η πρώτη είναι ότι δεν αλλάζει η σειρά των αγώνων της στον τρίτο προκριματικό (εκτός το πρώτο ματς, ρεβάνς στο ΟΑΚΑ τον Δεκαπενταύγουστο με Χόνβεντ ή Κραϊόβα) και η δεύτερη ότι οι υποψήφιοι αντίπαλοί της στην κλήρωση των πλέι οφ την προσεχή Δευτέρα θα είναι μίνιμουμ δώδεκα αφού πλέον η ΑΕΚ μπορεί να κληρωθεί με το ζευγάρι Πλζεν-Αντβερπ. Θα παραμείνουν δώδεκα αν προκριθεί ο Ατρόμητος αφού η ΑΕΚ δεν θα μπορεί να κληρωθεί με το πιθανό ζευγάρι Λέγκια-Ατρόμητος. Επίσης η πρόκριση της Βασιλείας στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ φέρνει στο δρόμο της ΑΕΚ ως υποψήφια αντίπαλο και την αποκλεισμένη Αϊντχόφεν ως ζευγάρι με τη Στουρμ Γκρατς ή τη νορβηγική Χάουγκεσουντ.

ΥΓ: Για όσους σωστά ρωτάτε για τον Ατρόμητο στο ενδεχόμενο της δικής του πολύ πιθανής πλέον πρόκρισης η δική του ρεβάνς με τη Λέγκια θα μετατεθεί για τις 14 Αυγούστου με σέντρα μέχρι τις επτά το απόγευμα».

ΑΕΚ – Μπασακσεχίρ Live Streaming

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει μιλήσει με τον Μαρσέλο, που βρίσκεται στα… ραντάρ της ΑΕΚ.

Το όνομα του 30χρονου αμυντικού βγήκε πρόσφατα στην επιφάνεια για τους «κιτρινόμαυρους», που ενδέχεται να κινηθούν υπό προϋποθέσεις για την απόκτησή του.

Η Ένωση έχει ασχοληθεί εδώ και καιρό με την περίπτωση του Βραζιλιάνου στόπερ και συγκεκριμένα πριν καν σφραγιστεί η επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες.

[the_ad id=”309112″]

Αυτήν τη στιγμή δεν παρατηρείται κινητικότητα από πλευράς ΑΕΚ για τον πρώην παίκτη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά δεν αποκλείεται να ζεσταθεί ξανά το θέμα σε περίπτωση εισόδου των «κιτρινόμαυρων» στους ομίλους του Europa League.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», ο Μιγκέλ Καρντόσο όχι απλά έχει ρίξει στο τραπέζι το όνομα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, αλλά έχει έρθει και σε επαφή μαζί του προτού τον προτείνει στον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20.30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

ΑΕΚ – Μπασακσεχίρ Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το aek basaksehir fc live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News