ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming | AEK - Asteras Tripolis

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming | AEK - Asteras Tripolis 30-1-2020

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming: Να αποφύγει τις κακοτοπιές και να εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου ήδη την περιμένει ο Παναιτωλικός θέλει η ΑΕΚ, η οποία απόψε (19:30, COSMOTE Sports 1) υποδέχεται τον Αστέρα στη ρεβάνς του 1-1 της Τρίπολης.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει τονίσει κατ’ επανάληψη στους παίκτες του πως η πρόκριση δεν έχει εξασφαλιστεί παρά το θετικό αποτέλεσμα στην αρκαδική πόλη.

Ο Ιταλός τεχνικός θέλει από τους παίκτες του να «καθαρίσουν», ει δυνατόν και γρήγορα, για να εξοικονομήσουν δυνάμεις για το ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι.

Αρκετά προβλήματα έχουν σε ένα ακόμη ματς οι «κιτρινόμαυροι». Ο Τσιγκρίνσκι δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο 100%, ο Οικονόμου ταξίδεψε στην Ιταλία για να του κατασκευάσουν ειδική προστατευτική μάσκα μετά το χτύπημα που δέχτηκε στην μύτη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Κλωναρίδης έχει ενοχλήσεις και ο Σιμόες είναι τιμωρημένος.

Ο Ιταλός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Μπάρκα για να παίξει βασικός ο Τσιντώτας, ενώ θα φρεσκάρει και τα άκρα της άμυνας με Παουλίνιο και Χουλτ να αντικαθιστούν Μπακάκη και Λόπες αντίστοιχα.

Links για ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Στο κέντρο Κρίστισιτς και Σιμάνσκι είναι οι δύο προφανείς επιλογές λόγω και των απουσιών (Σιμόες, Γαλανόπουλος), ενώ στον πάγκο θα είναι ο Σιμάο που από τη στιγμή που δεν αποχώρησε θα είναι στα πλάνα, έστω και ως τέταρτη επιλογή.

Στην εμπροσθοφυλακή Μάνταλος, Λιβάγια και Ολιβέιρα είναι σίγουροι, ενώ ο Αλμπάνης διεκδικεί τη θέση του Βέρντε.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Αντρέ Σιμόες.

«Ανύπαρκτο το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για Ολιβέιρα»

Μακριά από την πραγματικότητα ήταν τα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, που ήθελαν την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να κινείται για τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Στην Record σε επικοινωνία που είχαν με άνθρωπο των «λιονταριών» τονίζουν πως αυτό που τους μεταφέρθηκε είναι πως το «ενδιαφέρον για τον επιθετικό της ΑΕΚ είναι μηδενικό».

Πάντως, ούτως ή άλλως, η κακή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Πορτογαλικός σύλλογος δύσκολα θα επιτρέψει στους ανθρώπους του να καλύψουν τα «θέλω» της ΑΕΚ για τον πρώτο της σκόρερ.

Λινκς για το παιχνίδι…

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://assia.tv/live2/livestream/?lang=hr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News