ΑΕΚ - Απολλων Σμυρνης Live Streaming | AEK - Apollon

ΑΕΚ - Απολλων Σμυρνης Live Streaming

ΑΕΚ – Απολλων Σμυρνης Live Streaming

ΑΕΚ – Απολλων Σμυρνης Live Streaming:

Η ΑΕΚ… ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί το τελευταίο διάστημα γι’ αυτό και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (15:00) κρίνεται ως οριακό.

AEK – Apollon Live Streaming

Η Ένωση προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, από τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς μετράει πλέον τρεις ήττες και μάλιστα οι δύο εξ αυτών είναι εντός έδρας, ενώ και οι τρεις ήταν με το ίδιο σκορ (1-2).

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η ΑΕΚ δεν έπιασε και πάλι υψηλά στάνταρ απόδοσης. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Εντιαγέ, σε ένα 45λεπτο που σε γενικές γραμμές δεν άξιζε κάτι περισσότερο. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης όμως ήταν αρκετά βελτιωμένη κι έψαξε το γκολ.

Η πίεση και οι κόποι των «κιτρινόμαυρων» απέδωσαν καρπούς και στο 85’ ο Αραούχο έκανε το 1-1 με ένα απίστευτο ανάποδο ψαλίδι. Στον χρόνο που απέμενε, οι «κιτρινόμαυροι» οπισθοχώρησαν αδικαιολόγητα πολύ, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πιέσουν για το γκολ. Εν τέλει, ο Άρης πήρε τη νίκη χάρη σε τέρμα του Σάκιτς, που προήλθε πάντως από μαζεμένα λάθη στην άμυνα της Ένωσης.Super League Live Streaming

ΑΕΚ – Απολλων Σμυρνης Live Streaming

Εκτός όμως από τις ήττες αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι οι κάκιστες εμφανίσεις σε αυτό το διάστημα. Υπάρχει δυσφορία τόσο προς τους παίκτες όσο και προς τον ίδιο τον προπονητή, αφού  ο Αργύρης Γιαννίκης έχει κάνει και αρκετά λάθη στη διαχείριση των αγώνων. Πλέον έχει χαθεί η επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Aφού η διαφορά από τον Ολυμπιακό άνοιξε στους 14 βαθμούς και φυσικά δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Απόλλων δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα ξεφύγει από την τελευταία θέση, που οδηγεί φυσικά και στον υποβιβασμό. Έχει μόλις εννέα βαθμούς και στον τελευταίο αγώνα ηττήθηκε και πάλι εντός έδρας, αυτή τη φορά από τον ΠΑΟΚ.

Πρόσφατα προχώρησε σε τέταρτη αλλαγή προπονητή, αφού απολύθηκε ο Γκρότε, που είχε έρθει αρχές Ιανουαρίου και επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία ο Τζιανλούκα Φέστα. Θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, προσπαθώντας φυσικά να εκμεταλλευτεί την κάκιστη κατάσταση που περνάει τις τελευταίες εβδομάδες η Ένωση, αν και οι πιθανότητες είναι εναντίον του.Live Streaming σουπερλιγκα

ΑΕΚ – Απολλων Σμυρνης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – Απολλων Σμυρνης

ΑΕΚ – Απολλων Σμυρνης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/6_2_2022_15_00_aek_apollon_smyrnis/47-1-0-25263

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News