Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στοίχημα: Με Φωτάρα οδηγό για τριπλασιασμό!

Ιωαννίδης: Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για το «πρωταθλητής χειμώνα»

Επιστρέφουν στην δράση οι ομάδες της Super League και ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να συνεχίσει με το πόδι στο «γκάζι» στη 2η αγωνιστική των Playoffs.

Το «τριφύλλι» υποδέχεται στην κατάμεστη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ και οι παίχτες του Φατίχ Τερίν θέλουν να συνεχίσουν την αντεπίθεση με στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Αυτή ξεκίνησε μέσα στο Φάληρο όταν ο Παναθηναϊκό διέλυσε με ανατροπή 1-3 τον Ολυμπιακό και πλέον πλησίασε στο -3 την κορυφή της βαθμολογίας. Η κατάσταση στη βαθμολογία (ΑΕΚ 62, ΠΑΟΚ 60, Παναθηναϊκός 59, Ολυμπιακός 57) σημαίνει ότι πάνω στο χορτάρι θα πέσουν κορμιά. Οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας και σ’ ένα ματς χωρίς αύριο να κάνουν το 2/2 στα Playoffs. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν και από το οποιοδήποτε αποτέλεσμα έρθει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η νίκη του Παναθηναϊκού προσφέρεται σε απόδοση 2.15

Παίχτης κλειδί στο Φάληρο ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος ταλαιπώρησε την «ερυθρόλευκη» άμυνα και σκόραρε δύο φορές. Ο Έλληνα φορ του Παναθηναϊκού αναμένεται να δημιουργήσει και στην άμυνα του ΠΑΟΚ προβλήματα, ενώ οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι εκτελεί και τα πέναλτι. Ο Τερίμ θα τον εμπιστευτεί στην κορυφή και το θετικό για τον Τούρκο Coach είναι ότι ο Ιωαννίδης επέστρεψε χωρίς προβλήματα από τις υποχρεώσεις της Εθνικής. Anytime σκόρερ Ιωαννίδης σε απόδοση 3.00

Η δίψα και των δύο ομάδων για τη νίκη «φωτογραφίζει» πάθος και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο ΠΑΟΚ στις 5 τελευταίες του επισκέψεις στη Λεωφόρο ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχει σκοράρει ισάριθμες φορές, ενώ τα συγκεκριμένα ματς έχουν λήξει Goal.

Απόδοση 1.85 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News