30-07-16 Πάμε Στοίχημα: Ποικιλία επιλογών

prognostika-stoiximatos

Αρκετά μεγάλο το κουπόνι του Σαββάτου, καθώς πέρα από τα εποχιακά πρωταθλήματα του καλοκαιριού, στην μάχη μπήκε από χθες τόσο το Βέλγιο όσο και η τρίτη κατηγορία της Γερμανίας.

1973. Κοπεγχάγη – Νόρντζελαντ: Με το… καλημέρα η Κοπεγχάγη έχει δείξει ποια ομάδα είναι το «αφεντικό» στην Δανία, αφού πέρα από τις νίκες, συνδυάζει την ουσία και με τα πολλά γκολ. Η Νόρντζελαντ που μπορεί και αυτή να βοηθήσει στο σκοράρισμα έχει ποιότητα και θα επιλέξουμε το over 2,5. Στο 1,65 από τον ΟΠΑΠ και 1,72 στην Vistabet.

2025. Γκέφλε – Χάμαρμπι: Στην Σουηδία και στο συγκεκριμένο ζευγάρι συγκρούονται δύο ομάδες, που θα παλέψουν για την παραμονή τους και είναι χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Με δεδομένο το ότι η Χάμαρμπι είναι ντεφορμέ και δέχθηκε έξι τέρματα στα δύο τελευταία παιχνίδια της θα ρισκάρουμε στον άσο του 2,75 από τον ΟΠΑΠ και 3,00 στην Interwetten.

2079. Βίκινγκ – Ρόζενμποργκ: Την κάτω… βόλτα έχει πάρει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Βίκινγκ και έχει μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά. Αν η Ρόζενμπεργκ δεν ήταν ενδιάμεσα στα παιχνίδια της Ευρώπης θα πηγαίναμε ξεκάθαρα με το διπλό, όμως αρκετά πιθανό δείχνει και το over 2,5 στο 1,52 από τον ΟΠΑΠ και 1,55 στην Betshop.

2096. Ριντ – Στουρμ Γκρατς: Πιο δυναμικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα δεν περίμενε η Στουρμ Γκρατς, καθώς επικράτησε της χρόνιας πλέον πρωταθλήτριας Σάλτσμπουργκ με 3-1. Σε αντίθεση με την Ριντ, που δέχθηκε πέντε γκολ από την Ραπίντ Βιέννης στην πρεμιέρα της σεζόν. Δεν θέλει και πολύ να επιβεβαιωθεί το διπλό και δίνεται στο 1,98 στον ΟΠΑΠ και 2,15 στον Stoiximan.

Διαβάστε στο bet-on-arme.com αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά – βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News