Προγνωστικά Λάτσιο – Γιουβέντους 4/12/2015

Προγνωστικά Λάτσιο – Γιουβέντους 4/12/2015

Το ματς που ανοίγει την αυλαία για την 15η αγωνιστική στην Serie A μεταξύ Λάτσιο και Γιουβέντους με τους φιλοξενούμενους να έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα. Την αγωνιστική που πέρασε η γηπεδούχος Λάτσιο για ακόμα μια φορά στο πρωτάθλημα, την 5η στην σειρά 0-1-4 δεν μπόρεσε να πάρει νίκη.

[ads]

Τώρα έχασε στην έδρα της Έμπολι με 1-0, με τους γηπεδούχους όμως αν και κατώτερους να παίρνουν ένα σημαντικό για αυτούς τρίποντο. Στην 10η θέση έπεσε πλέον η Λάτσιο και είναι 5 βαθμούς μακρυά από την ευρωπαϊκή έξοδο, και αν θέλει να την πάρει πρέπει να γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα και μάλιστα γρήγορα.

Η φιλοξενούμενη Γιουβέντους από την αλλη συνέχισε με τετάρτη σερί νίκη περνώντας άνετα από το Παλέρμο με 0-3. Χωρίς τέρματα τελείωσε το πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να κρατάνε μακρυά τους επιθετικούς της Γιούβε. Στο δεύτερο μέρος η “μεγάλη κυρία” ανέβασε απόδοση έβαλε το γκολ στο 54΄ και μετά έγιναν όλα εύκολα.

Στην 5η θέση ανέβηκε η Γιουβέντους, έχει 24ης βαθμούς με την Νάπολι στην κορυφή να είναι στο +7. Η προϊστορία με την Λάτσιο γηπεδούχο και σε 18 παιχνίδια τους η Γιουβέντους έχει 8 νίκες, η Λάτσιο 5, ενω 5 ματς έληξαν ισόπαλα. Την τελευταία της νίκη η Λάτσιο επί της Γιουβέντους για το πρωτάθλημα την έκανε το 2003.

Πρόταση: Σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι δεν γίνεται να μην τους ακολουθήσουμε όπου εκτός του διπλού, ένα σύνολο 2-3 γκολ έχει 1.97 στον Stoiximan και 0% γκανιότα!

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και bonus εγγραφής εταιρειών στοιχήματος στην σελίδα μας cleverbet.eu

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News