Αποκλειστικό: Επαφή με Σάσα Καούν!
Όπως έχουμε ξαναπεί ο..αντί-Κλαβέρ θα προέρχεται (κατά 99%) από το ΝΒΑ και οι “πράσινοι” πραγματοποίησαν επαφή με τον ατζέντη του Σάσα Καούν για να μάθουν τις προθέσεις του και το κασέ του!
[ads]
Ο Ρώσος σέντερ έμεινε ελεύθερος από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο ΝΒΑ. Ωστόσο, μετά από μία τραγική σεζόν στους πρωταθλητές ΝΒΑ ( 0.9 πόντοι, 1 ριμπάουντ, 0.1 ασίστ/παιχνίδι) θεωρείται πολύ δύσκολο να βρει ομάδα να πληρώσει τα 1.275.000$ του salary του.
CSKA, Darusafaka και Εfes τον έχουν στα υπ’όψη τους. Αν αποκτηθεί ο πρώην σέντερ της ΤΣΣΚΑ, τότε ο Σίγκλετον μαζί με τον Γκιστ και τον Φώτση θα αποτελέσουν τα 4άρια της επόμενης περιόδου και ο Καούν με τον Μπουρούση θα καλύψουν τη θέση “5”.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» το deal με μεγάλο χορηγό στη φανέλα
- Παναθηναϊκός: Κινητικότητα με Κηφισιά και πιθανή ανταλλαγή – τι εξετάζεται
- Παπαθεοδώρου: «Αυτά ισχύουν με τη "δυσμένεια" για Μπακασέτα και Τετέ»
- «Ο Μυστακίδης θέλει να αγοράσει τον ΣΚΑΪ - Πόσα χρήματα θέλει ο Αλαφούζος»
- Γιαννακόπουλος: Άναψε... φωτιά για μεταγραφή!