Ζοτς: «Λυπάμαι αν απογοήτευσα κάποιους που δεν γύρισα στον Παναθηναϊκό»

Βόμβα: «Ο Ομπράντοβιτς θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό!»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή να πάει στην Παρτίζαν, ενώ θυμήθηκε και το καλύτερο Final 4 της ζωής του με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ένα απόσπασμα όσων δήλωσε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr:

Στις 25 Ιουνίου η Παρτιζάν ανακοίνωσε επισήμως την επιστροφή σας. Αντιλαμβάνεστε πως εκείνη η ανακοίνωση στεναχώρησε πολύ κόσμο στην Ελλάδα που περίμενε μια άλλη επιστροφή;
«Ναι. Γιατί στο τέλος της ημέρας, καταλαβαίνω τα συναισθήματά τους. Έχω σπίτι στην Αθήνα και χωρίς αμφιβολία, η Αθήνα και η Ελλάδα σημαίνουν πολλά πράγματα για μένα. Πάρα πολλά. Το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου. Ήμουν πάντα σε επαφή, ειδικά πέρσι που ο Φράγκι και ο Μήτσος ανέλαβαν να τρέξουν την ομάδα. Βρεθήκαμε, πήγαμε για δείπνο, συζητήσαμε τα πάντα… Φέτος αποφάσισα να γυρίσω στην Παρτιζάν και λυπάμαι αν απογοήτευσα κάποιον. Πιστεύω πως ο κόσμος καταλαβαίνει. Ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά. ΟΚ. Πλέον είμαι στην Παρτιζάν. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε στο τουρνουά για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, δεν υπήρχε ζήτημα για το αν θα συμμετάσχουμε ή όχι. Για τον κύριο Παύλο, τον κύριο Θανάση, όλη την οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον τεράστιο σεβασμό που έχω».

Μια από τις πιο iconic στιγμές σας όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν κάποια νίκη, κάποιος τίτλος ή κάποιο κοουτσάρισμα αλλά μια συνέντευξη Τύπου. Έπειτα από εκείνο το ματς με την Πρόκομ…
«Ήταν ένα πολύ συγκεκριμένο παιχνίδι… Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Ήλθαν με απουσίες και οι παίκτες μου το είδαν σαν προπόνηση. Αυτό με εκνεύρισε. Εκείνη, λοιπόν η συνέντευξη Τύπου ήταν ένα άμεσο μήνυμα στους παίκτες μου. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα όπως ένιωσα… Και ήθελα να τους στείλω αυτό το μήνυμα. Είμαι ευθύς άνθρωπος, θέλω να βλέπω τον άλλον στα μάτια και να του λέω ό,τι έχω να του πω, ό,τι έχω μέσα μου. Δεν είμαι πολιτικός, δεν μου αρέσει να προσποιούμαι. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που έχουμε μέσα μας. Πιστεύω πως στη δουλειά μας, αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος. Να είσαι ευθύς. Το έχω πει και στους παίκτες μου. Πείτε μου ό,τι θέλετε, είμαι εδώ να σας ακούσω γιατί στο τέλος της ημέρας, εσείς είστε αυτοί που πρέπει να είστε καλοί στο παρκέ. Εσείς πρέπει να είστε αποφασιστικοί, εσείς παίζετε μπάσκετ. Θέλω να νιώσω αυτό που έχετε μέσα σας, αυτό που αισθάνεστε».

Παρεμπιπτόντως εκείνη η φράση, το «τι Final 4, who go to Final 4» είχε να κάνει για μια από τις καλύτερες ομάδες στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague. Τον Παναθηναϊκό του Βερολίνου!
«Ναι, συμφωνώ. Ήταν μια απίστευτη ομάδα. Ήταν το καλύτερο Final 4 της καριέρας μου. Με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό και τις ΤΣΣΚΑ – Μπαρτσελόνα στο άλλο ζευγάρι. Κάθε Final 4 είναι σημαντικό και ποιοτικό όμως συμφωνώ, ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News