«Ζωτικός» χώρος δανεισμού

«Ζωτικός» χώρος δανεισμού

Ο κορυφαίος παίκτης της Κ19 στο πρόσφατο παιχνίδι της με τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο (5-2) ήταν ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος, με δύο γκολ και μία ασίστ.

Η ανανέωση του πιτσιρικά την περασμένη σεζόν εξελίχθηκε σε σίριαλ, κάποια στιγμή όλοι πίστεψαν ότι θα υπογράψει στους λιμανίσιους που είχαν δείξει ζεστό ενδιαφέρον, αλλά τελικά το τριφύλλι έκανε ρελάνς και κράτησε στις τάξεις του τον ταλαντούχο μέσο τον οποίο ο Γιώργος Δώνης έπεισε ότι θα έχει ευκαιρίες στην ανδρική ομάδα.

Πότε όμως; Ο Ανδρέας παίζει “10άρι” κι εκεί η ομάδα (που άλλαξε -στο μεσοδιάστημα- προπονητικό τιμ) έχει Μπουζούκη, Αγιούμπ, Βιγιαφάνιες. Συνεπώς δεν βλέπουμε να περισσεύει χώρος για τον πιτσιρικά, για να μην πιάσουμε και το γεγονός ότι ο Ντάνι Πογιάτος δεν χρησιμοποιεί διατάξεις που υπάρχει επιτελικός μέσος.

Καθόλου τυχαία δεν βγήκε ρεπορτάζ στα μέσα Αυγούστου ότι Ρόκα-Πογιάτος έχουν αποφασίσει κάποιες μονάδες να παραχωρηθούν με μορφή δανεισμού, προκειμένου να μαζέψουν παραστάσεις και να πάρουν λεπτά συμμετοχής.

Στο πλαίσιο αυτό ο Αθανασακόπουλος εντάσσεται στους πρώτους υποψήφιους, με ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης να δείχνουν ενδιαφέρον, κρούση είχε γίνει και από την ολλανδική Βίλεμ.

Ο ικανός μεσοεπιθετικός παρακολουθεί τη προετοιμασία της ομάδας έχοντας πάρει αναβολή στράτευσης γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, απλώς επειδή ξέρει ότι φέτος δεν χωρά στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας καρτερεί το…φύλλο πορείας που θα πάρει ώστε να επιστρέψει στη βάση πιο έτοιμος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News