«Ζωσιμάδες» και «Βικελίδης» με μια ανάσα... ο Παναθηναϊκός!

«Ζωσιμάδες» και «Βικελίδης» με μια ανάσα... ο Παναθηναϊκός!

Χαρακτηριστικές είναι οι δυσκολίες του Παναθηναϊκού με την εκκίνηση του Πρωταθλήματος, καθώς θα κληθεί να παίξει μέσα σε λίγα 24ωρα σε Γιάννενα και Θεσσαλονίκη!

Έπειτα από συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων της SL, αποφασίστηκε η 3η αγωνιστική να διεξαχθεί μεσοβδόμαδα, προκειμένου να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος.

Όπερ και σημαίνει για τον Παναθηναϊκό, πως θα παίξει Σαββατοκύριακο στους… αφιλόξενους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ και μετέπειτα, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας με τον Άρη στο «Βικελίδης».

Το… μαρτύριο των συνεχόμενων αγώνων για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ολοκληρωθεί με το εντός έδρας κόντρα στο Βόλο την 4η αγωνιστική. Στα… θετικά το γεγονός πως οι «πράσινοι» θα ξεκουραστούν λίγο, πριν το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Συνεπώς, είναι άκρως σημαντικό για το Τριφύλλι να κάνει το 2/2 στην έδρα του με Απόλλωνα και Βόλο και να πάρει το καλύτερο δυνατό στα εκτός έδρας ματς, προκειμένου να μη χαθούν έδαφος και βαθμοί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News