Ζόρια στον Παναθηναϊκό με ανανεώσεις 4 παικτών - Τι ζητούν οι παίκτες

Live Streaming: Παρουσίαση μεταγραφών και Νίκος Νταμπίζας

Στο «τριφύλλι» υπάρχει εκκρεμότητα και με τις ανανεώσεις παικτών και όχι μόνο αυτών που υπολογίζονται για την πρώτη ομάδα.

Συγκεκριμένα λήγουν τα συμβόλαια τεσσάρων μικρών, των Ανδρέα Αθανασακόπουλου, Δημήτρη Σερπέζη, Χρήστο Σέχου και Γιώργο Βαγιαννίδη που εκπροσωπούνται από τον ίδιο μάνατζερ.

Όπως αναφέρει η «Sportday» οι εν λόγω παίκτες, μάλιστα, έχουν διαφωνήσει με την πρόταση που τους έχει κάνει ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», καθώς θέλουν πάγιες αποδοχές, εκτός από μισθό, κάτι που ο Νταμπίζας έχει πει πως δε γίνεται.

Ο τελευταίος περιμένει να αλλάξουν γνώμη, αλλά η κατάσταση δύσκολα θα αλλάξει, με τους «4» να έχουν τη δυνατότητα να συμφωνήσουν με όποιο σύλλογο θέλουν τον Ιανουάριο και τον Παναθηναϊκό να είναι πιθανό να τους χάσει μέσα από τα χέρια του

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News