Ζόρια - ΑΕΚ Live Streaming

Ζόρια - ΑΕΚ Live Streaming

Ζόρια – ΑΕΚ Live Streaming

Ζόρια – ΑΕΚ Live Streaming: Ζόρικα… είναι τα πράγματα για την ΑΕΚ στον όμιλό της και πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει στην έδρα της Ζόρια για να παραμείνει ζωντανά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η «Ένωση» στάθηκε καλά απέναντι στη Λέστερ, αλλά έμεινε από νωρίς με δύο τέρματα πίσω και ο γυρισμός της στο σκορ δεν ήταν εφικτός, παρά το γκολ της… μείωσης από τον Τάνκοβιτς.

Με δύο ήττες να την βαραίνουν, η ΑΕΚ θέλει τους έξι βαθμούς στα δύο ματς με την Ζόρια, προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αντιστοιχούν για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Στο πρωτάθλημα οι κιτρινόμαυροι νίκησαν δύσκολα με ανατροπή τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με σκόρερ τον Σάκχοφ!

Ζόρια – ΑΕΚ Live Streaming

Τσιγκρίνσκι: «Καθοριστικό ματς για την ΑΕΚ»

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αντιμετωπίζει σαν τελικό τον αγώνα της Πέμπτης. 

Αγώνας που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την τύχη της ΑΕΚ για τις πιθανότητες πρόκρισης είναι αυτός της Πέμπτης με την Ζόρια, όπως τόνισε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στη συνέντευξη Τύπου.

«Περιμένω ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είναι στην ίδια θέση έχοντας χάσει τα δύο προηγούμενα ματς. Θα είναι ένα καθοριστικό ματς για την πορεία μας στον όμιλο. Ελπίζω να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Ουκρανός στόπερ.

Ζόρια – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Δείτε τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

http://www.soccerjumbotvs.me/ch-1.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News