Ζήτησε την παραμονή Δώνη ο Ρόκα στον Αλαφούζο

Δώνη και για του χρόνου θέλει ο Ρόκα

Τακτική επικοινωνία έχει ο Τσάβι Ρόκα με τον Γιάννη Αλαφούζου, με τον τεχνικό διευθυντή να έχει ζητήσει την παραμονή του Γιώργου Δώνη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει καθημερινή επαφή με τον αθλητικό διευθυντή των «πράσινων», όπου τον ρωτάει για το πως είναι η οικογένεια του και γινονται κάποιες κουβέντες για το πως θα πορευθεί ο σχεδιασμός.

Προχωρημένες διαπραγματεύσεις δεν μπορεί να κάνει ο Ρόκα, μόνο να τσεκάρει κάποιους στόχους και να έχει μερικές επαφές.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM ωστόσο, έχει βάλει προτεραιότητες και το πρώτο πράγμα που έχει ζητήσει από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού είναι να γίνει το ραντεβού με τον Γιώργο Δώνη, που θέλει να μείνει στην ομάδα και του χρόνου!

Παράλληλα, οι δυο άνδρες συζητούν τι θα γίνει με τις παραχωρήσεις και τις αποδεσμεύσεις κάποιων παικτών που δεν υπολογίζονται στο «τριφύλλι» και μετά τα υπόλοιπα, δηλαδή τις μεταγραφές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News