Ζήτησε προσωπικές επιταγές του Αλαφούζου ο Βέμερ

Πιο ορατός από ποτέ ο κίνδυνος υποβιβασμού - Επικυρώθηκε το δεύτερο -3

Ο Γενς Βέμερ προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει τα περισσότερα από τα χρήματα που του οφείλονται από τον Παναθηναϊκό, ζητώντας μέχρι και προσωπικές επιταγές από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Γερμανός μπακ δεν δέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού που προέβλεπε καταβολή 100.000 ευρώ σε διάστημα δυο εβδομάδων (50.000+50.000) και τα υπόλοιπα σε δόσεις των 50.000 ευρώ. Επίσης, ζητά 600.000 ευρώ από τον σύλλογο και όχι 500.000, διότι στο δεύτερο νούμερο δεν συμπεριλαμβάνεται η εφορία.

Η πλευρά του Βέμερ ξεκαθάρισε ότι θέλει άμεσα τις 300.000 ευρώ και τις υπόλοιπες 300.000 σε τρεις δόσεις με προσωπικές επιταγές του Mr ΣΚΑΙ και όχι του Παναθηναϊκού!

Η απαίτηση αυτή δεν ευχαριστεί σε καμία περίπτωση τον Παναθηναϊκό, αφού περιμένουν δεκάδες πρώην ποδοσφαιριστές στη… γωνία για τα δεδουλευμένα του και επικρατεί ο τρόμος του ξεσηκωμού. Συνεπώς, η αφαίρεση τριών βαθμών είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News