Ζήτησε από τον Αλαφούζο να φύγει με μικρότερο πόσο!

Ντρεοσί: Κάτι «δείχνουν» οι πρώτες του κινήσεις στο Κορωπί

Κανονικά φαίνεται πως θα γίνει η μεταγραφή του Τζαβίδα στον Ατρόμητο με την πλευρά του παίκτη, μάλιστα, να ζητά από τον Γιάννη Αλαφούζο να αποχωρήσει έναντι χαμηλότερου χρηματικού ποσού!

Το sportdog.gr εντρύφησε στην εν λόγω ιστορία και αποκάλυψε τα εξής:

«Μιας κι αναφέρθηκα στον Τζαβίδα να αποκαλύψω πως η μεταγραφή του στον Ατρόμητο έχει καθυστερήσει αλλά δεν χαλάει.

Με την αλλαγή του νόμου από την 1η Ιουλίου για το ύψος των τροφείων που πρέπει να πληρώνονται σε μια επαγγελματική ομάδα ακόμη και για μετακίνηση ερασιτέχνη/παίκτη Ακαδημίας σε άλλη ελληνική ομάδα, τα 175.000 ευρώ που αντιστοιχούν στην περίπτωση του Τζαβίδα, δεν είναι μικρό ποσό. Και έγιναν προσπάθειες, ακόμη κι από την οικογένεια Τζαβίδα προς τον Αλαφούζο και το περιβάλλον του, για ένα συμβιβασμό/κούρεμα του ποσού.

Γιατί άλλο 37.500 κι άλλο 175.000 ευρώ. Ανεξάρτητα πάντως από το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, ο Τζαβίδας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο και θα υπολογίζεται ως τρίτος στην ιεραρχία των σεντερ φορ της πρώτης ομάδας..»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News