Ζήτημα σκάουτινγκ και αντανακλαστικών οι μεταγραφές

Πρίφτης: «Υπάρχουν εκκρεμότητες - Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ!»

Ο Δημήτρης Πρίφτης δοκιμάζει πράγματα στις προπονήσεις, περιμένει την ένταξη του Νεμάνια Νέντοβιτς και ενός πόιντ γκαρντ η απόκτηση του οποίου θα λύσει τα χέρια του.

Ο κόουτς με την καλή καριέρα που έκανε τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό είχε δικαίωμα στην ευκαιρία και ας την βρήκε στον Παναθηναϊκό λόγω δυσμενών οικονομικών συνθηκών.

Εντούτοις νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του, κάτι που ελπίζουμε να το εξαργυρώσει στο γήπεδο ο μόνιμος πρωταθλητής.

Ο Πρίφτης έχει δίπλα του άφθαρτα πρόσωπα που είναι της αποκλειστικής εμπιστοσύνης και επιλογής του και ως γνώστης των πραγμάτων από μέσα πήρε και τις πρώτες αποφάσεις που αφορούσαν τον κορμό της ομάδας.

Όπως ο Γιώργος Βόβορας έψαξε παίκτες στις μεταγραφές με κίνητρο, παιδιά που θα αξίζουν 1 ευρώ και θα παίξουν για 2 ή για 3 και θα γράψουν υπεραξίες. Πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο; Δεν είναι το δυσκολότερο πράγμα στο μπάσκετ, δεν είναι και το ευκολότερο.

Τέτοιοι παίκτες υπάρχουν στην αγορά και μάλιστα πολλοί. Το θέμα είναι αν θα ταιριάξουν στη χημεία κι αν είσαι ικανός να τους εντοπίσεις και να τους πάρεις πριν προλάβουν οι άλλοι.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News