Ζήσε τη στιγμή και κέρδισε!

Ζήσε τη στιγμή και κέρδισε!

Ψυχρά και κυνικά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να λυσσάξει στα επόμενα εφτά ματς και να τα διεκδικήσει όλα. Να κλείσει τα μάτια, ν’ αφήσει συναισθηματισμούς και να πάρει αυτό που μπορεί και χρειάζεται.

Όπως είπε και ο Σάλε, άλλωστε, κανείς δεν μπορεί ν’ απαγορεύσει στους πράσινους να ονειρεύονται όπως επίσης και κανείς δε ξέρει ποιος θα ήθελε να τους αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή.

[ads2]

Ο αγώνας με τη Φενέρ, λοιπόν, είναι ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Ο Ζοτς έχει ένα ρόστερ με πολύ μεγάλα κορμιά που είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα ματσάρει ο Παναθηναϊκός.

Παράλληλα, έχει …παντρέψει με όλα αυτά και την τρέλα του Ντίξον και κάπως έτσι έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ που μπορεί να φτάσει έως το τέλος της διαδρομής. Κατά την ταπεινή μας άποψη, όμως, ο παίκτης που κάνει τα πάντα και μαζί και τη διαφορά είναι ο Λουίτζι Ντατόμε. Είναι δύσκολο να σταματήσουν τον Ιταλό οι «πράσινοι». Η λογική λέει πως ο Γιάνκοβιτς θα έχει δύσκολη δουλειά καθώς σε κάποια σχήματα ο Γκιστ αναγκαστικά θα πάει αλλού (για παράδειγμα στον Βέσελι). Γι’ αυτό τον λόγο θα ήταν χρήσιμος σε αυτό το ματς ο Πάβλοβιτς διότι με το κορμί του θα κούμπωνε πάνω στον Ιταλό.

Όλες τις απαντήσεις για το αγωνιστικό κομμάτι θα τις πάρουμε το βράδυ της Πέμπτης. Εκεί, θα δούμε ποιος θα βγει όρθιος από το …κλουβί της μάχης. Μέχρι τότε όλοι όσοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα κληθούν να ζήσουν για μια ακόμη φορά ένα αμήχανο συναπάντημα. Ένα ραντεβού γεμάτο συναισθήματα και εικόνες. Μια στιγμή που ο καθένας οφείλει στον εαυτό του να τη ζήσει όπως ακριβώς τη νοιώθει. Να συγκινηθεί, να σκάσει από συναισθήματα, να σπαστεί, να χαλαστεί μα να τραγουδήσει για τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, μια νίκη ανοίγει τον δρόμο για άλλα μονοπάτια. Μια νίκη θα σημαίνει το πρώτο από τα εφτά μαξιλαράκια που κυνηγούν οι «πράσινοι» στον δεύτερο γύρο.

ΥΓ: Η ταχύτητα της ομάδας είναι κάτι φοβερό, είναι στιγμές που κάποιες πεντάδες στην προπόνηση είναι σε fast forward.

ΥΓ2: Όταν βγαίνεις με κακεντρέχεια και εμπάθεια και …καρφώνεις τον αντίπαλο σου (25/1) και καλείσαι μετά να εξηγήσεις στον κόσμο σου τα ανεξήγητα τότε υπάρχει μόνο ένα συναίσθημα. ΑΜΗΧΑΝΙΑ για τη σαλάτα του ΣΕΦ.

ΥΓ3: Κάθε φορά που έρχεται είναι μια νέα ιστορία κάθε φορά που πατά το ΟΑΚΑ είναι μαγική και σηματοδοτεί χιλιάδες αναμνήσεις.

onsports.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News