Ζιώγας: «Μου θύμισε εποχές που έλεγε ο διαιτητής στους παίκτες του ΠΑΟ να πέσουν για να τους δώσει πέναλτι!» (vid)

Ζιώγας: «Μου θύμισε εποχές που έλεγε ο διαιτητής στους παίκτες του ΠΑΟ να πέσουν για να τους δώσει πέναλτι!» (vid)

Σε μια απίθανη δήλωση προχώρησε ο βοηθός του προπονητή της Λάρισας, Μιχάλης Ζιώγας, ο οποίος έκανα αναφορά σε «εποχή που ο Παναθηναϊκός έπαιρνε στημένα πέναλτι».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Μας στεναχωρεί πάρα πολύ ότι σήμερα αγωνίστηκαν δύο από τις μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Θέλω να πω ότι είμαστε απογοητευμένοι, γιατί πρέπει να σέβονται την ομάδα, την φανέλα αυτή της Λάρισας και τον κόσμο.

Και την προηγούμενη Κυριακή είχαμε μια πολύ μεγάλη αδικία εις βάρος μας, όπως και σήμερα. Όταν στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, ένα φάουλ το οποίο ο διαιτητής έδειξε σαν επιθετικό, μετά άλλαξε απόφαση και το έδωσε αμυντικό.

Μου θυμίζει εποχές της παντοδυναμίας του Παναθηναϊκού. Κάποιοι διαιτητές έλεγαν “Μήτσο πέσε, Μάικ πέσε, θα το δώσω πέναλτι”. Είναι κρίμα, δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News