Ζιλμπέρτο και Κλέιτον ξανά μαζί! (pic)

Ζιλμπέρτο και Κλέιτον ξανά μαζί! (pic)

Με το που πάτησε το πόδι του ξανά στην Ελλάδα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έσπευσε να συναντήσει έναν αγαπημένο του φίλο και πρώην συμπαίκτη.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρίσκεται στην Αθήνα για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, με τον Βραζιλιάνο να επισκέπτεται στο εστιατόριο του συμπατριώτη του και άλλοτε συμπαίκτη του, Σίλβα Κλέιτον.

[ads2]

Ο Κλέιτον Σίλβα διατηρεί μέχρι και σήμερα άριστες σχέσεις με τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκό κάτι που επαληθεύτηκε και το Σάββατο το βράδυ όταν οι δύο άνδρες, μαζί με άλλους δύο φίλους τους, δείπνησαν σε εστιατόριο της Γλυφάδας.

“Πολύ ωραίο που είδα και πάλι έναν παλιό, καλό φίλο” έγραψε ο Κλέιτον στη σελίδα του στο fabebook. Εχει γούστο να ψηθεί καμία επιστροφή του στον Παναθηναϊκό τώρα που ο Ζιλμπέρτο αναλαμβάνει τα ηνία…
untitled_251

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News