Ζεσταίνει μηχάνες για τους τελικούς - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ουάιτ: «Έχουμε έναν μεγάλο στόχο μπροστά μας»

Τελευταία παράσταση στην κανονική διάρκεια για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο τον Ηρακλή (17:00), για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League. Οι «πράσινοι» διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους, μετρώντας πλέον τέσσερα διαδοχικά «ροζ φύλλα αγώνα» από την στιγμή που ανέλαβε ο Γιώργος Βόβορας. Πιο πρόσφατο αυτό κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας (78-68).

Αν κάτι ξεχωρίζει από την στατιστική της φετινής περιόδου για τον «εξάστερο» είναι οι εκτός έδρας επιδόσεις του. Σε 11 εξορμήσεις έως τώρα μετράει 10 νίκες και μόλις μία ήττα, με την επίθεσή του να δεσπόζει στο διάστημα αυτό (83,5 πόντους κατά μέσο όρο). Στα θετικά επίσης ανήκει και η παράδοση. Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ηρακλή παραμένει αήττητος από το 2005 σε όλες τις διοργανώσεις, με το επιμέρους σερί στο διάστημα αυτό να είναι στο 11-0!

Ο Ηρακλής αποχαιρέτησε και μαθηματικά την κατηγορία από την περασμένη εβδομάδα. Πλέον, ο «Γηραιός» θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στην τελευταία του παράσταση στα… σαλόνια, πριν ξεκινήσει η επόμενη μέρα. Αγωνιστικά, ο Βόβορας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Τζέρεμι Έβανς, την ώρα που ο Νεμάνια Νέντοβιτς επανήλθε στις προπονήσεις.

Διαβάστε την ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ για τον θάνατο του Άντριαν Πέιν.

Τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον χαμό του Έντριαν Πέιν εξέφρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με μία λιτή, αλλά άκρως περιεκτική ανακοίνωση. Οι «πράσινοι» ανέφεραν ότι θλίβονται βαθύτατα για την απώλεια του 31χρονου σέντερ, ο οποίος αγωνίστηκε στο «τριφύλλι» το 2018 και το 2019, κατακτώντας ισάριθμους τίτλους.

«Η οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του πρώην αθλητή μας, Άντριαν Πέιν. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News