Ζενίτ - Παναθηναϊκός: Μόνο νίκη στη Ρωσία - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Ζενίτ – Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (20:00) την Ζενίτ στην Ρωσία για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Ζενίτ – Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι έχουν στόχο την νίκη με μία ομάδα που δεν θεωρείται μεγαθήριο όμως είναι αρκετά επικίνδυνη, καθώς έχουν μείνει πίσω μετά τις δύο ήττες με Βιλερμπάν και Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ίαν Βουγιούκας επιστρέφει στα πλάνα του Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Νίκο Παππά ο οποίος τραυματίστηκε στην γάμπα.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ρωσία ο Τζέικομπ Ουάιλι αναφέρθηκε στο παιχνίδι των πρασίνων, στο τι πρέπει να προσέξουν ώστε να καταφέρουν να φύγουν με την νίκη από την Ρωσία, αλλά και στις δύο ήττες από Βιλερμπάν και Αρμάνι Μιλάνο που στοίχησαν στον Παναθηναϊκό

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα τέσσερα δεκάλεπτα του αγώνα και ειδικά στο τελευταίο. Χάσαμε δύο πραγματικά πολύ κλειστά παιχνίδια, θεωρώ όμως πως δεν χρειάζεται πανικός. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι» και συμπλήρωσε:

«Δυστυχώς, χάσαμε δύο αγώνες με τον ίδιο τρόπο και αυτό είναι σκληρό. Για εμάς ήταν δύο εμπειρίες από τις οποίες θα πρέπει να διδαχτούμε για να μην επαναληφθούν. Πρέπει να μάθουμε από τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε τα δύο αυτά παιχνίδια απέναντι σε Βιλερμπάν και Αρμάνι προκειμένου να μην ξαναγίνει στο μέλλον».

Σε ό,τι αφορά τους Αγιόν και Άιβερσον, οι οποίοι αποτελούν τα… βαριά χαρτιά της ρωσικής ομάδας κάτω από το καλάθι, ο Αμερικάνος σέντερ σημειώισε πως:

«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι είμαστε πιο γρήγοροι και πιο ευέλικτοι από αυτούς και να τρέξουμε γρήγορα το παρκέ. Σε ό,τι αφορά την άμυνα, απαιτείται ομαδική δουλειά ώστε να αντιμετωπίσουμε τη δύναμή τους κάτω από το καλάθι. Και οι πέντε θα πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να πάμε όλοι στο ριμπάουντ».

Η ώρα έναρξης του αγώνα είναι 20.00…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News