ΖΕΝΙΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Zenit - Olympiacos

ΖΕΝΙΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΖΕΝΙΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΖΕΝΙΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη (12/11, 19:00) στην 9η αγωνιστική της Euroleague.

Zenit – Olympiacos Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα αναζητήσουν το πρώτο ροζ φύλλο μακριά από το ΣΕΦ. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα- μέχρι τώρα- έχουν εκμεταλλευτεί στο 100% τον παράγοντα της έδρας τους και με 6 νίκες στον Πειραιά και μόλις 2 ήττες (σε Βαρκελώνη και Μόσχα) βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική πάτησε γκάζι μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου και νίκησε τη Μονακό με 86-65. Οι Ντόρσει και Ζαν Σάρλς σημείωσαν από 18 πόντους, ο Σλούκας οργανωτικά ήταν αλάνθαστος, ενώ για ακόμη μια φορά οι Πειραιώτες στηρίχθηκαν στην εξαιρετική τους άμυνα.

«Η άμυνα είναι βασικό κομμάτι του μπάσκετ. Πρέπει να αμυνθείς για να μπορέσεις να επιτεθείς καλά. Δεν σκεφτόμαστε την κούραση, έχουμε ρόστερ για να ανταποκριθούμε στις αυξημένες υποχρεώσεις μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Euroleague. Πλέον μόνο το παιχνίδι με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη μάς απασχολεί. Ούτε καν βλέπουμε ποια είναι τα επόμενα ματς», δήλωσε ο Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο Περιστέρι με 67-93 την περασμένη Κυριακή.euroleague Live Streaming

ΖΕΝΙΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Η Ζενιτ διαθέτει πανάκριβο ρόστερ και η μη είσοδο στην 8αδα θα θεωρηθεί φέτος αποτυχία. Οι Ρώσοι με 5 νίκες και 3 ήττες φιλοδοξούν να πανηγυρίσουν την 3η σερί νίκη τους για να εδραιωθούν στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Την περασμένη αγωνιστική οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ πανηγύρισαν σπουδαία νίκη με 90-79 επί της Εφές μέσα στην Κωνσταντινούπολη κι απέδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι Λόιντ, Φράνκαμπ, Πονίτκα, Γκουνταιτιτς, Μίκι είναι τα βασικά όπλα του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ.

Το παρελθόν ανάμεσα σε Ζενίτ και Ολυμπιακό σε παιχνίδια στην Αγία Πετρούπολη είναι ισορροπημένο. Πέρυσι οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 66-75 παίζοντας καταπληκτική άμυνα, ενώ τη σεζόν 19/20 ηττήθηκαν με 91-87.Live Streaming

ΖΕΝΙΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΖΕΝΙΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΖΕΝΙΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News