Ζέκα: «Πάνω απ' όλους η φανέλα»

Το νέο συμβόλαιο του Ζέκα με τον Παναθηναϊκό!

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε πριν το ταξίδι του Παναθηναϊκού για την Ολλανδία για τη νέα χρονιά και τους στόχους του Τριφυλλιού, ανφέροντας ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την τραγική περσινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε κατά την αναχώρηση:

[ads2]

Για την προετοιμασία: «Με τη νέα σεζόν, ελπίζω να καταφέρουμε να γράψουμε μια νέα ιστορία, καλύτερη από την περσινή… Θέλουμε όλοι να είμαστε καλύτεροι και ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε όλοι περισσότερο για να γίνει αυτό και θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε να πιάσει τόπο η προετοιμασία για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον ίδιο: «Είμαι οκ… Ήταν λίγες οι μέρες των διακοπών, όμως η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν οι προπονήσεις και το ποδόσφαιρο. Είμαι έτοιμος για τη νέα χρονιά και θα προσπαθήσν να παρουσιαστώ στο γήπεδο όσο πιο δυνατός γίνεται. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη σεζόν και οφείλουμε όλοι να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Για ό,τι συνέβη με την Καμπάλα πέρυσι και την ανάγκη για διαφορετικό ξεκίνημα: «Πέρυσι τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ άσχημα για εμάς… Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, αυτά τα παιχνίδια και ο αποκλεισμός τριγυρνούν ακόμα στο μυαλό μου, αλλά έχουμε μπροστά μας μια νέα σεζόν και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα περσινά και την Καμπάλα. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί κάτι τόσο άσχημα. Απαγορεύεται να επιτρέψουμε να ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

Δεν είναι θέμα… εκδίκησης, αλλά θέμα της ομάδας μας και της ανάγκης να την επαναφέρουμε εκεί που αξίζει. Δεν έχουμε… έχθρα με κανέναν και δεν κοιτάζουμε τους άλλους. Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός αξίζει να βρίσκεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε».

Όσο για το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Δεν έχω να πω κάτι διαφορετικό απ’ ότι λέω κάθε χρονιά προς τον κόσμο… Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε την καινούργια σεζόν. Αυτό που θέλω να πω είναι πως όλοι θα παλέψουμε για τη φανέλα, γιατί η φανέλα της ομάδος μας είναι πάνω απ’ όλους και πιο σημαντική απ’ ο,τιδήποτε άλλο και από οποιονδήποτε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News