Ζέκα: "Νιώθω Ελλήνας. Δύσκολο το αντίο στον Παναθηναϊκό"

Ο Ζέκα... αποφασίζει για την πώλησή του!

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε και σε δανικό μέσο για την μετακίνησή του στην Κοπεγχάγη.

Ο διεθνής μέσος με δηλώσεις του στην www.ekstrabladet.dk είπε αρχικά:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Κοπεγχάγη. Ήταν μια εύκολη απόφαση να έρθω εδώ. Το κλαμπ και οι συμπαίκτες μου με έχουν υποδεχτεί αρκετά καλά. Όλοι με έχουν κάνει να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου”.

Σε ερώτηση για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό σημείωσε:

“Μετά από έξι χρόνια στην Ελλάδα νιώθω σαν Έλληνας. Ήταν δύσκολο να πω αντίο στους φίλους μου στον Παναθηναϊκό. Κλάψαμε αλλά έτσι είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή όταν έχεις μπροστά σου μια νέα πρόκληση. Σίγουρα θα γυρίσω κάποια μέρα στην Ελλάδα”.

Για την έλευση του στην Κοπεγχάγη και τους στόχους του υποστήριξε:

“Η Κοπεγχάγη είναι ένα μεγάλο κλαμπ που κέρδισε το νταμπλ τη περασμένη σεζόν, ήταν εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση. Ήταν ένα πολύ καλό βήμα για την καριέρα μου. Κέρδισα μόλις έναν τίτλο σε έξι χρόνια με τον Παναθηναϊκό και ήρθα στη Κοπεγχάγη με σκοπό να πάρω το πρωτάθλημα και κάθε διοργάνωση στην οποία μετέχουμε. Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση στο πρωτάθλημα (σ.σ. στην 7η θέση μετά από επτά ματς με εννιά βαθμούς) αλλά τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο”.

Αναφορικά με τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται είπε:

“Νιώθω καλύτερα όταν είμαι στο κέντρο. Είτε ως εξάρι, είτε ως οκτάρι επειδή μου αρέσει να έχω τη μπάλα. Επίσης μπορώ να παίξω ως δεξί μπακ και ως δεξιός μέσος. Μπορώ να ανταποκριθώ σε κάθε ρόλο μέσα στο γήπεδο”.

Ενώ δήλωσε έτοιμος να παίξει βασικός και την Κυριακή λέγοντας:

“Είμαι έτοιμος να παίξω από την αρχή την Κυριακή”.

Στην ίδια εφημερίδα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Σολμπάκεν οποίος τονίζει πως είναι νωρίς ακόμα για να πει αν ο Ζέκα θα αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής εντός έδρας με τη Μίντιλαντ:

“Την Πέμπτη έκανε τη πρώτη του προπόνηση μαζί μας. Δεν μπορώ να πω τώρα αν θα είναι στο αρχικό μας σχήμα. Θα πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε”.

Πάμε ταμείο με προγνωστικά Eurobasket 2017 και «μπόμπες» από Ισπανία και Φινλανδία: Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News