Ζέκα και Στιλ οι αναντικατάστατοι

Ζέκα και Στιλ οι αναντικατάστατοι

Στις ως τώρα επίσημες αναμετρήσεις του Τριφυλλιού, ο Ζέκα και ο Στιλ είναι οι 2 ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μείνει εκτός αγωνιστικού χώρου ούτε λεπτό.

Αναλυτικά, ο Στιλ και ο Ζέκα έχουν από 10 συμμετοχές, όλες ως βασικοί και 900 λεπτά συμμετοχής. Ο Μπεργκ ακολουθεί με 10 συμμετοχές ως βασικός, αλλά με 884 λεπτά συμμετοχής. Λίγο πιο πίσω είναι ο Λεντέσμα καθώς σε 10 συμμετοχές ως βασικός έχει 808 λεπτά συμμετοχής.

[ads2]

Λίγο πιο χαμηλά είναι ο Ιβανόφ. Σε 9 συμμετοχές ως βασικός έχει 713 λεπτά συμμετοχής. Ο Μολέδο έχει 9 συμμετοχές εκ των οποίων στις 8 ήταν στο βασικό σχήμα της ομάδας και έχει αγωνιστεί 740 λεπτά. Σειρά έχει ο Λουντ. Από τις 9 συμμετοχές του, έχει 7 ως βασικός και 565 λεπτά συμμετοχής. Ο Ιμπάρμπο και ο Κουτρουμπής είναι περίπου στα ίδια. Από 8 αγώνες ως βασικοί έκαστος. Ο πρώτος έχει 630 λεπτά συμμετοχής, 11 περισσότερα από τον Κουτρουμπή.

Στη συνέχεια είναι ο Χουλτ με τον Γουακάσο. Και οι 2 έχουν 7 συμμετοχές ως βασικοί. Ο Χουλτ έχει αγωνιστεί 626 λεπτά. Ο Γουακάσο 568′. Ο Βιγιαφάνες έχει 10 συμμετοχές εκ των οποίων μόλις στις 2 ήταν στο αρχικό σχήμα. Έχει 369 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λέτο στις 7 συμμετοχές του ξεκίνησε μία φορά ως βασικός και έχει 255 λεπτά συμμετοχής. Ο Κουλιμπάλι έχει αγωνιστεί 4 φορές (σε όλες ως βασικός) και έχει 281 λεπτά συμμετοχής.

Την μικρότερη, ως τώρα, συμμετοχή την έχουν οι Σαμπά, Ρέις, Εμποκού, Ρινάλντι και Νάνο. Από αυτούς, μόνο ο Σαμπά έχει βρεθεί στο αρχικό πλάνο της ομάδας σε 2 αγώνες. Έχει άλλη μία συμμετοχή ως αλλαγή και συνολικά 197 λεπτά. Ακολουθεί ο Ρέις που έχει μία συμμετοχή ως αλλαγή με 79 λεπτά. Πιο χαμηλά είναι ο Εμποκού που έχει περάσει 5 φορές ως αλλαγή και έχει 67 λεπτά. Ο Ρινάλντι έχει 24 λεπτά στις 3 συμμετοχές του ως αλλαγή και τέλος ο Νάνο έχει 23 λεπτά την μοναδική φορά που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News