Ζέκα: «Ίσως επιστρέψω στον Παναθηναϊκό να κλείσω την καριέρα μου»

Ζέκα: «Ίσως επιστρέψω στον Παναθηναϊκό να κλείσω την καριέρα μου»

Ο Κάρλος Ζέκας, πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, μιλώντας σε ιστοσελίδα της Πορτογαλίας αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο τριφύλλι κάποια στιγμή.

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

Για τον Παναθηναϊκό και την απόφασή του να πάει στην Κοπεγχάγη:

Όταν πήγα να υπογράψω για την Κοπεγχάγη, είχα αμφιβολίες για το αν πρέπει να το κάνω. Βρισκόμουν στην Ελλάδα πολλά χρόνια, αγάπησα τη χώρα, τον Παναθηναϊκό και τους ανθρώπους, και ήταν δύσκολο να δω τον εαυτό μου μακριά  από εκεί.. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που είναι μεγαλύτερα, όπως η καριέρα, η ίδια η πρόκληση. Ήμουν στον Παναθηναϊκό για αρκετά χρόνια τώρα, είχα δώσει πολλά στο σύλλογο, όπως και ο σύλλογος για μένα, και χρειαζόμουν κάτι καινούργιο. Η Κοπεγχάγη ήρθε, δέχθηκα, αλλά ήμουν στεναχωρημένος.

Για την Εθνική Ελλάδα:

Είναι ξεχωριστό! Όλα ξεκίνησαν από μια συζήτηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, στον οποίο είπα ότι επρόκειτο να μείνω εκεί για να ζήσω. Και με ρώτησε γιατί δεν γίνομαι Ελληνας, γιατί δεν παίρνω το διαβατήριό μου. Μια μέρα ο Michael Skibbe, μου τηλεφώνησε και ρώτησε αν θα μπορούσα να πάρω το διαβατήριό μου για να παίξω στην Ελλάδα. Είπα ναι και με κάλεσε για καφέ. Είπε ότι ήθελε να με βοηθήσει να πάρω το διαβατήριο.

Για τα σχέδιά του:

Θα ήθελα να παίξω σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Ελλάδα. Στο μέλλον ίσως επιστρέψω στον Παναθηναϊκό για να τελειώσω εκεί την καριέρα μου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News