Ζέκα: «Έκλαιγα όλη μέρα όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Ζέκα: «Έκλαιγα όλη μέρα όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Ο Κάρλος Ζέκα παραχώρησε συνέντευξη σε πορτογαλική ιστοσελίδα τόνισε ότι δεν ήθελε να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Δεν το πίστευα όταν μεταπήδησα στον Παναθηναϊκό. Διέθετε πολλούς ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως θα βρίσκομαι στα ίδια αποδυτήρια με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ήταν ο καλύτερος προπονητής της καριέρας μου. Στο πρώτο μου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο κόουτς με ρωτούσε εάν φοβόμουν για να μην αγωνιστώ. Του είπα πως είμαι εντάξει και μου απάντησε πως ‘δεν είναι πόλεμος, είναι απλά ένα παιχνίδι’. Μάλιστα σκόραρα κόντρα στον Ολυμπιακό και ήταν απίστευτο. Ο κόσμος άρχισε να με γουστάρει μετά από αυτό και έχτισα μια υπέροχη σχέση με τους οπαδούς».

Το να αφήσω τον Παναθηναϊκό ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας μου. Η ομάδα χρειάζονταν τα λεφτά. Η καρδιά μου είχε διαφορετική άποψη. Έκλαιγα όλη μέρα όταν έφυγα. Μπορεί να μην κατέκτησα κάποιο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, αλλά άφησα το στίγμα μου στους οπαδούς της ομάδας. Μάλιστα, δεν ήθελα τη φανέλα με το Νο 10 στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή.

Όταν πηγαίνω για να αγωνιστώ στην Εθνική Ελλάδας, μιλάω πολύ με τον Κώστα Κατσουράνη. Συζητάμε για οικογενειακά θέμα, αλλά και για αθλητισμό. Στην Ελλάδα ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως Έλληνα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News