Ζέκα: «Χάρηκε όσα άκουσε από εμένα και έρχεται στον Παναθηναϊκό»

Επέστρεψε μετά από τον τραυματισμό του ο Ζέκα!

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στο gazzetta.gr για τον πρώην συμπαίκτη του στην Κοπεγχάγη, Μπένζαμιν Βέρμπιτς και για τα όσα του είπε ώστε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλωσεις του Ζέκα:

«Ο Μπένζι είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και άνθρωπος. Σε κάθε παιχνίδι είναι έτοιμος να βοηθήσει τον συμπαίκτη του, να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για εκείνον» «Το δυνατό του όπλο είναι το ένας εναντίον ενός, να κλείνει μέσα και να τελειώνει τις φάσεις για να σκοράρει. Είναι πολύ γρήγορος, άρτιος τεχνικά ενώ βοηθάει και στο ανασταλτικό κομμάτι» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θεωρώ πως είναι μια σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό και ελπίζω να βοηθήσει την ομάδα. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει, θα κάνει καλό στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που πήγε στον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε πριν πάρει την απόφαση. Του είπα πως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα με σοβαρότητα και οργάνωση και πως θα το απολαύσει, σε κάθε στιγμή. Όπως και την πόλη, την Αθήνα. Πιστεύω χάρηκε με όσα άκουσε από εμένα για τον Παναθηναϊκό. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και να καταφέρει μαζί με την ομάδα να πετύχουν τους στόχους τους».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News