Δυνατό «τεστ»... Ευρωλίγκας - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός ώρα: Δυνατό «τεστ» πριν το Super Cup - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός ώρα: Το πρώτο ταξίδι του Παναθηναϊκού στο εξωτερικό για τη φετινή σεζόν αφορά τη φιλική αναμέτρηση στο τουρνουά του Κάουνας του «τριφυλλιού» απέναντι στην Ζαλγκίρις (Novasports 3 HD, Newspao.gr, 19:30).

Ο Γιώργος Βόβορας θα παρακολουθήσει τους παίκτες του εν δράσει για πρώτη φορά απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου Ευρωλίγκα.

Μετά τις νίκες με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ηρακλή εντός των ελληνικών συνόρων, ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο δυνατά τεστ στο Zalgirio Arena σε ένα τουρνουά που μπορεί να τον βελτιώσει αγωνιστικά και να του δώσει ψυχολογία ενόψει του Super Cup.

Οι πράσινοι προπονήθηκαν δίχως απρόοπτα στο Κάουνας με τον Σαντ Ρος να βγάζει μέρος του κανονικού προγράμματος.

Το έτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 16:00 το μεσημέρι του Σαββάτου ανάμεσα στην Άλμπα Βερολίνου και την Αρμάνι Μιλάνο.

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός ώρα: Οι δηλώσεις Βόβορα – Το πρόγραμμα

Σχετικά με τη συμμετοχή του «τριφυλλιού» στο συγκεκριμένο τουρνουά ο Γιώργος Βόβορας δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε να παίζουμε φιλικούς αγώνες απέναντι σε ομάδες της Euroleague και δη να συμμετέχουμε σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά το οποίο διεξάγεται κάτω από την… ομπρέλα και το ασφαλές περιβάλλον της Euroleague. Για εμάς είναι σημαντικά αυτού του επιπέδου τα φιλικά για να προετοιμάσουμε την ομάδα μας εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.

Τέτοια ματς με τόσο δυνατές ομάδες θα μας βοηθήσουν να δούμε τα σημεία που χρειαζόμαστε βελτίωση, τα σημεία δηλαδή που θα πρέπει να δουλέψουμε πριν το ξεκίνημα της σεζόν».

Από μέρους του, ο Άαρον Γουάιτ τόνισε: «Είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα να παίξει απέναντι σε δύο ομάδες της Euroleague. Από μέρους μου είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο Κάουνας εκεί όπου είχα δύο εξαιρετικές σεζόν με τη Zalgiris και θα συναντήσω γνώριμα πρόσωπα. Εύχομαι να παίξω καλά και η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να δείξουμε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Θα είναι μια ισχυρή πρόκληση για εμάς. Ανυπομονώ για αυτούς τους αγώνες».

Τέλος, ο Μάρκους Φόστερ σημείωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος γιατί αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχω σε μια διοργάνωση της Euroleague. Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα ώστε να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε και θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το πρώτο κομμάτι των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Ποτέ δεν ξέρεις αν η ομάδα είναι έτοιμη αν δεν το διαπιστώσεις σε υψηλού επιπέδου αναμετρήσεις, όπως αυτές που θα δώσουμε στο Κάουνας. Πιστεύω πως μετά και από αυτό του τουρνουά θα είμαστε έτοιμοι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News