Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός Live Streaming

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός Live Streaming

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 7/12/2017 – 20:00
  • Ζαλγκίρις Αρένα, Κάουνας
  • Novasports 1

Με φόρα από το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί πέντε αγώνων, ο Παναθηναϊκός αναμετράται με τη Ζαλγκίρις του Γιασικεβίτσιους στο Κάουνας για την ενδέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Στα έξι ματς θέλει να διευρύνει ο Παναθηναϊκός το νικηφόρο σερί του στην Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» έχουν απόψε δύσκολο έργο στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις του παλιόφιλου Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, καθώς και ο Ίαν Βουγιούκας ακολούθησε την αποστολή παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για τον Λούκας Λεκαβίτσιους, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που τον ανέδειξε.

Η αντίπαλος του «τριφυλλιού» μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, όπως μαρτυρά και το ρεκόρ της, 5-5, έχοντας δώσει μάλιστα έξι ματς εκτός έδρας. Στο σπίτι της έχει κερδίσει Ερυθρό Αστέρα και Εφές, αλλά έχει ηττηθεί από Ρεάλ και Μπασκόνια.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Νταβίντ Ρομάνο (Ισραήλ).

Πάμε ταμείο με το «στανταράκι» από την αναμέτρηση Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός

«Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Παίζουν πολύ καλή άμυνα, ειδικά στην στην έδρα τους αφού τη χρησιμοποιούν για τους αιφνιδιασμούς. Γι’ αυτό και πρέπει να προσέξουμε τα λάθη. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να οργανώσουμε την επίθεσή μας με τον σωστό τρόπο και να τρέξουμε καλά στο γήπεδο. Έχουν 2-3 παίκτες που μπορούν να ποστάρουν και να σουτάρουν. Ο Πάνγκο και ο Μιλάκνις είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες. Πρέπει να ελέγξουμε τα πάντα, αλλά κυρίως τα λάθη και επικεντρωθούμε στο πλάνο μας», ανέφερε ο head coach του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ.

Εξαιρετική η παράδοση

Οι δύο ομάδες μετρούν ήδη 22 χρόνια μονομαχιών και ο Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχος με 19 νίκες σε 22 αγώνες. Στο Κάουνας, δε, το ρεκόρ του είναι εξίσου εντυπωσιακό με 9 νίκες σε 12 ματς.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 ώρα Ελλάδος, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1 HD.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

http://ifirstrowus.eu/watch/603699/1/watch-zalgiris-kaunas-vs-panathinaikos.html

http://ifirstrowus.eu/watch/603699/2/watch-zalgiris-kaunas-vs-panathinaikos.html

http://ifirstrowus.eu/watch/603699/3/watch-zalgiris-kaunas-vs-panathinaikos.html

http://www.sportingvideo1.com/20171207/vv5a2895deebdad1.73655058-1856373.html

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News