Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός 67-81: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός 67-81: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις.

«Πίκρανε» τους Λιθουανούς (ρεπόρτερ) ο Παναθηναϊκός που περίμεναν… εύκολη νίκη της Ζαλγκίρις το βράδυ της Παρασκευής. Αλλά για όσους παρακολουθούν καθημερινά τα νέα στο «Τριφύλλι» μόνο κάτι τέτοιο δεν περίμεναν. Τελικά ο Ράντονιτς έφερε «τούμπα» τα προγνωστικά και πήρε σχετικά με άνεση μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη που θα τον διατηρήσει για αρκετό καιρό στη διεκδίκηση μιας θέσης για τα πλέι οφ.

Πλάκα – πλάκα, αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε δύο «χειρουργεία» στις αρχές της σεζόν στο ΟΑΚΑ, θα ήταν ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία!

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (6/10): Αγωνίστηκε για 6 λεπτά και… έσταξε και κείνος τον ιδρώτα του στο παρκέ.

Νέιτ Γουόλτερς (8/10): Ο Αμερικανός ήταν κομβικός στο παιχνίδι, καθώς έκανε κλέψιμο… νίκης σε προσπάθεια για μακρινό σουτ του Έβανς. Ολοκλήρωσε το ματς στους 11 πόντους, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ.

Πάρις Λι (7/10): Προσέφερε περισσότερα από όσα δείχνει η στατιστική, πιθανώς, να νόμιζε κανείς πως η μητέρα του ταξίδεψε στο Κάουνας. Κατέγραψε συμμετοχή διάρκειας 25 λεπτών, σκόραρε 5 πόντους και μοίρασε 4 ασίστ.

Γιώργος Παπαγιάννης (8/10): Ο Μεγαρίτης σέντερ «μάζεψε» 13 ριμπάουντ και σε αυτόν τον τομέα, θύμισε τον παλιό καλό εαυτό του. Μοίρασε μάλιστα και 3 ασίστ, στα σουτ ήταν μέτριος (3/7 δίποντα). Αυτήν την επιρροή που άσκησε ο Παπαγιάννης, θα τη χρειαστεί ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ.

Λευτέρης Μποχωρίδης – Λευτέρης Μαντζούκας – Νίκος Χουγκάζ (-): Δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Ράντονιτς.

Ντέρικ Ουίλιαμς (10/10): Τι να πει κανείς για αυτόν τον ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΗ (ατάκα από το… ποδόσφαιρο). Ο Ουίλιαμς διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Κράτησε μόνος του τον Παναθηναϊκό στο κακό πεντάλεπτο της ομάδας στην τρίτη περίοδο και είναι αδιαμφισβήτητα ο MVP σε ακόμη ένα παιχνίδι με 25 πόντους.




Γιώργος Καλαϊτζάκης (7/10): Ίσως, είναι η πρώτη φορά που έπαιξε περισσότερο από το δίδυμο αδερφό του. Αγωνίστηκε για 15 λεπτά και εκμεταλλεύτηκε τα σωματικά του προσόντα για να παίξει σκληρή άμυνα.

Ντουέιν Μπέικον (8/10): Πήρε 20 σουτ και ευστόχησε στα 8 (7/17 δίποντα, 1/3 τρίποντα). Χάθηκε ο εκτελεστικός ρυθμός του στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως, «γύρισε» δριμύτερος στην τέταρτη περίοδο, όπου μιλάνε οι μεγάλοι παίκτες και «καθάρισε» τη Ζαλγκίρις. Πέτυχε 19 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ.

Ματέους Πονίτκα (6,5/10): Στο πρώτο ημίχρονο θύμισε τον Πονίτκα του Eurobasket, στην εκκίνηση του β’ μέρους έδειξε την άλλη… πλευρά με 3 λάθη που επέτρεψαν στη Ζαλγκίρις να επιστρέψει στο ματς και να διεκδικήσει τη νίκη. Προσέφερε 9 πόντους και βοήθησε στην άμυνα.

Αρτούρας Γκουντάιτις (6/10): Με τον Παπαγιάννη να κυριαρχεί στον αέρα ο Λιθουανός πήρε 9 λεπτά συμμετοχής και έκανε σιωπηρά τη δουλειά του με 4 πόντους στην επίθεση και ένα κλέψιμο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News